Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Bu ikili kesin tutar

Bir tarafta, radyoculuk dendiği zaman 'süperstar' unvanını hak edecek ilk isim Kadir Çöpdemir, diğer tarafta Pascal Nouma...

YEPYENİ BİR İKİLİ
Sıkı durun, ülke yeni bir ikili kazandı. Kadir Çöpdemir özel radyolarda muhabbet ekolünü başlatmış ilk isim...
Süper FM, Radyo Klas ve Radyo D'de yaptığı 'Candan Cana' programının müptelaları hâlâ vardır.
Yine o zamanki Number 1 televizyonunda, beyaz fonun önünde, güzeller güzeli asistanı ve 'Gülen Abi'yle yaptığı saf muhabbet programı 'Geyik Parkı' da televizyon tarihinin en kült işleri sıralamasında başa oynar. Çöpdemir konuşursa dinletir; bu ispatlanmış bir durumdur. Pascal Nouma futbolculuğunda hırçın tavırlarıyla Beşiktaş taraftarının; daha sonra da TV'deki sempatik tavırlarıyla tüm ülkenin sevgilisi oldu. Metro FM akıllıca bir proje üretip bu ikiliyi bir araya getirmiş.
Hafta içi hergün 18.00-
20.00 saatleri arasında iki satır muhabbetin belini kıracaklarmış. Programın adı: 'Ara Gazı'.

ÇOK KEYİFLİLER
İlk iki günkü yayınları dikkatle dinledim. Kadir Çöpdemir, verdiği arada radyoyu çok özlemiş belli.
Zaten kendini en iyi ifade ettiği yer orası.
Pascal Nouma da maşallah, Kadir Çöpdemir'in tüm gollük ortalarını ağlarla buluşturuyor. O da ciddi bir geyik üstadı olmuş. Program çok keyifli. Özellikle o saatlerde trafik keşmekeşinin ortasında kalanlara tavsiye olunur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA