Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

İstanbullu kebapçılar dikkat! Kapıdan her an Depardieu girebilir

Fransızların dünyaca ünlü sinema oyuncusu Gerard Depardieu, kebap yemek için İstanbul'a geldi. 2013 senesinde zenginlerden daha fazla vergi alınmasına ilişkin yasaya tepki olarak Rus vatandaşlığına geçen 74 yaşındaki aktör, Prag'da oturduğu sırada canı kebap çektiği için THY'nin tarifeli uçağına atlayıp İstanbul'a geldi. "Dünyada zaman geçirmeyi sevdiğim en güzel şehir... Burada yaşamak için çok uğraşıyorum, bir türlü beceremedim ama bunu gerçekleştireceğim" diyen Depardieu, daha önceki gelişlerinde de kebap yemekten çok keyif aldığını söylemişti.



Kokoreç ve baklava aşığı bir isim Depardieu... Uçakta bulunanlar, Depardieu ile fotoğraf çektirmek birbirleriyle adeta yarışa girdi. Hafta sonunu arkadaşları ile İstanbul'da geçirecek olan Depardieu, yemek keyfinin yanı sıra alışveriş için de bazı mağazalara uğradı. Dünyaca ünlü birçok isim aslında Türkiye'ye ve özellikle İstanbul'a aşık... Depardieu da bunlardan biri... 74 yaşındaki Gerard Depardieu, İstanbul'a getirttiği yata dönüştürülen balıkçı teknesinde yaşamak için kolları sıvadı. Önümüzdeki aylarda Depardieu'yu gittiğimiz birçok kebapçıda göreceğimizden şüphem yok...

SANAT YAPMAK CESARET İŞİDİR
Ünlü sanatçıların Serdar Ortaç şarkılarını seslendirdiği 'Serdar Ortaç Şarkıları Vol2' albümünün çıkmasına az bir zaman kala, albümden iki şarkı piyasaya sürüldü. Biri Edis-Gülşen düeti 'Sor', diğeri ise Aleyna Tilki'nin yeniden yorumladığı 'Ayrı Gitme'! Aleyna bunu nasıl başarıyor bilmiyorum ama böyle 'saygı' albümü denilen albümlerde hep kenarda kalan şarkıları buluyor.



Diğerleri gibi zaten 'hit olmuş' bir parçanın gücü ardına saklanmayı reddediyor. Yıldız Tilbe albümünde 'Yalnız Çiçek'le, aynı albümde bulunan birçok isme açık ara fark atan Tilki, yine tüm cesaretiyle en az popüler şarkıyı almış Serdar Ortaç albümünde ve klipsiz bir şekilde çıkmış meydana.
Belki de 'Sanat cesaret işidir' dedikleri, dekoltede sınırları zorlamak, sahnende terbiye sınırlarını aşan birini, bile isteye ağırlamak değil. Aklına, zekana, sanatına ve sesine güvenebilmektir.



Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta Edis-Gülşen klibindeki kiraz göndermesi... Yıllar önce Ortaç'ın Karabiberim'deki zeytin olayına kiraz ile selam çakmaya çalışmış ama orada da sınıfta kalmışlar.
Aylar önce Yılmaz Morgül o kirazı bedende kullanmıştı, bu kadar mı vizyon eksikliği yaşıyor Edis-Gülşen ikilisi, anlamak mümkün değil... Şarkıda kolaycılığa kaçıldığı yetmemiş gibi klipte de çalıntıya oynanmış yazık...

KONSER ÖNCESİ KAMPA GİRDİ
YAZ başından beri Türkiye'nin birçok farklı ilinde on binlerce kişiyle buluşan Sinan Akçıl, 27 Ağustos'taki Paraf Kuruçeşme Arena konseri öncesinde sıkı bir kampa girdi. Bodrum'da detoks merkezinde özel bir programa katılan başarılı müzisyen, sadece iki günde tam dört kilo verdi.
İlk kez çıkacağı Kuruçeşme Arena sahnesi için büyük bir titizlikle hazırlanan



Sinan Akçıl, "Kedi" şarkısının klibini de ilk kez burada sevenleriyle buluşturacak. Türk ve yabancı dansçılardan oluşan özel ekiple seyircisine unutulmaz bir gece yaşatacak olan pop müziğin başarılı ismi, Karadeniz halk oyunları ekibiyle de ses getirecek bir şova imza atacak. Sinan Akçıl, tüm geliri şehit aileleri ve yakınlarına bağışlanacak bu anlamlı konserinde piyanosuyla da binlerce kişiyi akustik bir yolculuğa çıkartacak.

CHİARA ŞAŞTI BU İŞE!
TÜRKİYE'DE tatil yapan ünlü şarkıcı Chiara, teknesiyle Göcek'te gördükleri karşısında hayranlığını gizleyemedi.



Denizin üzerinde gördüğü 'yüzen market' hizmetine ilk kez Türkiye'de şahit olan Chiara, şaşkınlığını anlattı. Birçok yabancı turistin, Türkiye'deki hizmeti dünyanın hiçbir yerinde bulamamaları, ülkemize olan sempatiye başka bir boyut kazandırıyor, net!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA