Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Ceset meraklısı

Travestiler, transeksüeller abartıyı severler.
Bu konuda bir internet sitesinde pek isabetli bir yorum buldum:
"Bir transeksüel; bedeninden kurtulamadığı için ruhunu, daha baskın bir şekilde ait olduğunu düşündüğü kimliğinin gelişimi adına eğitir.
Normal bir kadının zaten var olan yumuşak, ince, hareketli, sesli ve belirgin konuşması, tavrı; bu tip insanlarda sonradan oluşmuş, oluşturulmaya çalışmış emanet gibi durur.
Çünkü her şey abartılır...
Gülmek, konuşmak, yürüyüş, eller ve saçların kullanımı, oturma pozisyonları, erkeklere karşı olan tavırlar, çocuklara olan ilgi, esprilerin dozajı gibi...
Ayrıca giyim-kuşam için kullanılan aksesuvarlar, oturulan ev, alınan araba, tercih edilen renkler, saç modelleri; her şey bir kadının normal yaşamında bulunmayacak denli abartılıdır."

SONRADAN GÖRMELER
Ben de küçük bir ekleme yapmak isterim.
Sonradan parayı bulan her cins insan gibi; bu cinsler de o tomarları neresine süreceğini şaşırabilir.
Ama abartıyı sevdikleri için parayı saçma konusundaki ayarsızlıkları da enteresan olabilir.
Nal kadar elmaslar, zümrütler, yakutlar donanıp üzerlerinde binlerce hayvanın cesedini gururla taşıyarak "Bu çinçilla kürkü 250 bin lira ve Türkiye'de bir tek bende var" diyebilir.
Allah'ın sonradan görme karikatür tiplisi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA