Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Trend in

Özgür şıklık
Stilettolarınızla şık ama rahatsız, spor ayakkabılarınızla rahat olabilirsiniz ama fazla şık olmayabilirsiniz. Ayakkabınızla hem şık, hem de rahat olmanın tek yolu; sandaletler. Bu yılın trendi olan kalın bantlı deri sandaletlerden edinmekte geç kalmayın derim. Şıklığa giden en kestirme yol, deri tasarımlar. Bunları, şık tasarımlarla birleştirdiğinizde havanızı anında değiştirebilirsiniz!

İŞLEVSEL ŞAL
Birden fazla şal kullanma tekniği biliyorsanız, sizden havalısı yok. Şal; ister boyunda, ister tek omuzda, ister birkaç minik hamleyle getirdiğiniz salaş yelek formuyla, havanızı anında değiştirmeye yeter de artar. Gösterişsiz stilinizi bir anda gösterişli hale getirmekle kalmıyor, serin akşamların da kurtarıcısı oluyor. Gardırobunuzda birden fazla şal olduğuna eminim, yine de yeni sezon şal desenlerine göz atmanızı şiddetle öneririm.

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ
Yüz şeklinize uygun gözlük, en güzel gözlüktür. Tabii, yüzünüze uyuyor diye 80'lerden fırlamış gibi görünmenin de âlemi yok. Hayattan kopmadan, yani trendlerden geri kalmadan hayata devam etmek istiyorsanız, maksimum üç yılda bir değişen gözlük trendlerinin peşini bırakmamanız gerekiyor. Hâlâ üç yıl önceki gözlüğünüzü kullanıyor ve hâlâ yenisini almamak için ısrar ediyorsanız, söyleyecek sözüm yok. Ama yine de, gözlüğünüzün markası ne olursa olsun, yakışan ve trend olan bir modelle havanızın anında değişeceğini hatırlatmak isterim.

KÜPE
Stilde detay önemlidir, şeytan da detayda gizlidir. Yüzünüze en yakın detay olan küpeler ise taktığınız anda havanızı değiştirir, yüzünü renklendirir. Bu sezon doğal taş küpeleri öneriyor, canlı renkli olanların enerjinize enerji katacağını hatırlatıyorum.

ŞAPKA KANUNU
Şapka kullanmak, stil sahibi olmanın başlıca kuralıdır. Üzerinizde yaratacağı cool etkiyi ise hiçbir detayla yakalayamazsınız. Görünümünüze en pratik yoldan farklı bir hava katmak istiyorsanız, şapkalar sizin için biçilmiş kaftan. Sizi bilmem ama ben, özellikle birbirinden farklı modellerde şapkaları göz önünde bulundurunca, kendimi tutamıyorum. O anda birkaç şapka daha edinmek istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA