Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

Ünlüler birer birer saçlarını kestiriyor! Victoria's Secret meleklerinden Alessandra Ambrosio ve Naomi Campell da uzun saçlarına veda etti. Naomi Campell yeni saç stiliyle annesine biraz daha benzememiş mi?
Chanel için çekilen 'Once and Forever' filminin ilk fragmanı yayınlandı. Kristen Stewart'ın, markanın kurucusu Coco Chanel'i canlandırdığı filmin fragmanında çok detay verilmemesine rağmen filmin dramatik olacağı görünüyor. Ayrıca videoda vintage kıyafetleri ve farklı saç stili ile gördüğümüz Stewart'ın yapımcıyla tartışma sahneleri de yer alıyor.
Türkiye'de lüks segmentte yer alan outlet mağazacılığa yeni anlayış getiren Style Fashion Outlet, Nisbetiye On mağazasının kapılarını, sayısız model yetiştirmiş olan ünlü koreograf ve sanat yönetmeni Tamer Kurter ve öğrencilerine açtı.
Öğrenciler, Kurter eğitmenliğinde Versace'den Ferre'ye, Cavalli'den Trussardi'ye, Moschino'dan Alberto Guardini'ye kadar 100'ün üzerinde marka ile styling yapıp ilk defile tecrübelerini gerçekleştirdiler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA