Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Gelecek sezon için yatırım yapma zamanı

Konu alışveriş olunca tüm dertler unutulur. Özellikle de gözümüze kestirdiğimiz o parça indirime girmişse akan sular durur, her şey ertelenir ve doğruca alışverişe koşarız.
Şimdi size içinde bulunduğumuz indirim döneminden faydalanıp hangi parçalara akıllı yatırımlar yapmanız gerektiğini söyleyeceğim. İşte gelecek kış hayatınızı kurtaracak olan o trendy parçalar...
DERİLER VE CUTOUT'LAR: Deri ya da deri görünümlü pantolonlar; jean'lerin yerini almış durumda. Deriler her detayda varlığını sürdürmeye ve zamansız trend olarak hayatımızda olmaya devam edecek. Eğer hâlâ deri pantolonunuz yoksa hemen bir tane edinmenizi, varsa da farklı tonlarına yatırım yapmanızı öneriyorum. Özellikle deri parçalarda çok havalı duran cut-out kesimler ise gelecek kış yine trendler arasında olacak. Benzer tasarımların seneye iki katı fiyatla karşımıza çıkacağını unutmayıp şimdiden yatırımınızı yapın.
BOL KESİMLER: Dökümlü yani oversize kesimlerin rahatlığına alıştıktan sonra, kendinizi başka bir şeyin içinde düşünemez oldunuz değil mi? Evet, bu trend bize gerçekten iyi geldi. Oversize kesimli kısa ya da uzun kabanlar, önümüzdeki sezon da bizimle olacak; benden söylemesi.
DİZ ÜSTÜ ÇİZMELER: Bu sezon gündüz sade, gece ise şık kombinlerle karşımıza çıktı diz üstü çizmeler. Yakaladığımız seksi görüntüde de başrolü üstlendi. Bu çizmeler, önümüzdeki sezon da trendler arasında olacak. Ayrıca militer ve bilekte biten botlar da yine trendler arasında olacak. Müthiş indirimden faydalanmanın tam vakti.
SIRT ÇANTALARI: Geçtiğimiz yıldan beri çok popüler olan sırt çantaları ve mini çantalar, hakimiyetine devam edecek. Hem trendy, hem de çok rahat olan bu çantalara gözünüz kapalı yatırım yapabilirsiniz. Unutmadan; hem gündüz, hem de gece kullanımında bel çantaları da yükselişte.
YAPAY KÜRKLER: Bu sezon tamamı ya da belli bölümleri kürk olan parçalar, günlük hayatımızın merkezine yerleşti. Kürkler, uzun bir süre daha hayatımızda olmaya devam edecek. Aklınızı kullanıp indirimli yapay kürklerden satın almanızı şiddetle öneririm. T
EK RENK GİYİNMEK: Ne giyerseniz giyin, baştan ayağa aynı tonda giyinmek çok ama çok moda. Bu trend, önümüzdeki birkaç sezon daha bizimle olacak gibi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA