Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

SELMA KUCUROĞLU
Ayşe Kucuroğlu'nun en küçük kızı Selma Kucuroğlu, Türkiye'de stil sahibi çocuk deyince, aklıma gelen ilk isimlerden biri. Hatta bu tatlı kızın Instagram hesabını bile takip ediyorum. Bazen gotik, bazen prenses havası, bazen de minik topuklu ayakkabılarıyla gerçekten çok şeker.

LEYLA NAS KÜÇÜK
Benim küçük kızım Leyla da giyimine kuşamına çok meraklı. Bulduğu örtülerden ve kağıtlardan şapkalar, saç aksesuvarları yapmaya bayılıyor; payetli, pullu kıyafetleri de çok seviyor. Kıyafetlerini kendisinin seçmesine izin veren annelerdenim ben de. İşte Mango'dan, 89 liraya aldığımız bu payetli siyah elbisesi de kızımın kendi seçimi. Ayrıca monokromlar da Leyla'nın gardırobunun kilit parçalarından, hatta oğlum Ömer'in de.

HARPER SEVEN BECKHAM
Victoria Beckham ve David Bechkam'ın küçük kızları Harper Seven'ı da sıkça siyah parçalardan oluşan kombinasyonlarda görebilirsiniz. Stilinde monokrom detaylara çokça yer verilen stil sahibi küçük kız, her daim asil bir prenses havasında...


Elbise: Kids in 45.95 lira Rock
Yelek: Petit Nord Copenhagen
Bot: All Saints
Çorap: Calzedonia

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA