Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Kim, ne giydi?

Atv'nin yeni dizilerinden 'Ölene Kadar'ı izlediniz mi? İlk bölümünü kaçırdıysanız, internetten muhakkak izlemenizi öneririm. 'Ölene Kadar'da bir avukatı canlandıran Fahriye Evcen'in dizide rolgü gereği ciddiyeti olan bir giyim tarzına sahip oldugunu söyleyebiliriz. Koyu ve soğuk tonlarda giyinen Evcen'in ilk bölümdeki gri paltosu, gömleği, ceketi ve saç şekli bir avukat için gayet uygun.
Yırtmaçlı kalem eteğiyle ise ciddi duruşuna biraz da feminen bir hava katarak stilini hareketlendirmiş. Bu klasik görünüm yerine trendy bir görünüm için ise; ince topuklu stilettlolar yerine kare topuklu ve hatta bağcıklı ayakkabılar, klasik kesimli paltonun yerine yukarıdan bol ve aşağı doğru darlaşan oversize modeller, klasik yakalı gömlek yerine hakim yakalar tercih edilebilir. Evcen'in üzerindekilerin markasına gelecek olursak... Palto: Koton Gömlek, etek ve ceket: Network.

Dizideki kadın karakterlerden bir diğeri, Gülcan Aslan'ın canlandırdığı 'Beril'. 'Beril', modern iş stili için gayet iyi giyinmiş. Evet, dizide bir iş kadınını canlandırmıyor ancak her kadının her yerde kullanabileceği bir uyum yakalamış. Metalik tondaki pilili eteğini, yumuşak tonda bir trikoyla tamamlamış. Etek: Forever New, Triko: Mango.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA