Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Film müziklerine devam etmek istiyorum

* Niye Gelibolu'nun müziklerini yaptın? Hep aynı şeyleri yapa yapa insan kendini biraz çıkmazda buluyor. Çünkü bu film müziğinden önce kendime dördüncü albümümü yapıyordum. Yarıya kadar gelmiştik ve 'ben bunu yapmak istemiyorum' dedim. Ara vermek istedim...

* O sırada da teklif mi geldi? Valla çok enteresan oldu aslında... Onları ben aradım. Gelibolu filminin yapıldığını duydum, ben de film müziği yapmak istiyordum, aradım.

* Onlar ne tepki verdi? Benim rock ve pop geçmişimden dolayı biraz korktular acaba film müziğini nasıl yapar diye... Ben de birkaç tane demo yaptım, götürdüm. İkna oldular sanıyorum. Film bitince yönetmen, "Bence yapılmış en iyi belgesel müziği" dedi.

* Sonuçtan memnun musun? Çok memnunum.

* Film müziklerine devam edecek misin? Devam edebilmek için öyle bir film lazım. O çapta, o büyüklükte bir film olmalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA