Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın top 5'i

1. Hasret bitti, Perihan Mağden'in yeni romanı huzurlarımızda: 'Ali ile Ramazan'. Doğan Kitap'tan çıktı. Mağden hayranları kaçırmasın.
2. Media Markt'ın çıkarttığı 3' CD'lik 90'lar koleksiyonu 'The 90's'. Londonbeat, Taylor Dane, TLC, Des'ree, Rick Ashley ve daha bir sürü 90'lar yıldızı birarada.
3. Hürriyet.com ve Hürriyet Ege'de yazılarıyla sahalara dönüş yapan Şenay Düdek. Çok özlemişiz, onun gözünden, onun kaleminden yazılar bir başka lezzetli oluyor. Yok öyle İzmirler'de kapanmak, hoş döndün Şenay Abla.
4. Marketlerde satılan Sahan dondurulmuş ürünler. Bildiğimiz, Kebapçı Sahan, şimdi de marketlere girmiş, dondurulmuş dolmalar, içli köfteler, lahmacular elinizin altında. Üstelik hazırlamanız sadece beş dakika. Denedim, pek lezzetli. Tavsiye ederim.
5. Magazin gündemini dakika dakika yazılı ve videolu olarak takip eden, anında yenilenen magazin sitesi www.ayakligazete.com. Bütün ekibi tebrik ederim, her yerde onlar, her haberde onlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA