Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Üç çeşit erkeğimiz var!

Sizin oraları bilemem ama bizim buralarda günümüz erkekleri üçe ayrılıyor.
1. Evliler
2. Gayler
3. Bekar erkek kıtlığı olduğunun farkına varıp daldan dala konanlar.
Sonuç: Bekar kadınlar akıllarını kaçırmak üzereler! Gay arkadaşlarımız dört bir yanda. Tamam, çok eğleniyoruz, çok gülüyoruz, onların zekalarına bayılıyoruz ama kesmiyor işte. Kusura bakmayın ama Mercan'ın 'Hepsi Gay' şarkısını hayatımızın fon müziği yapmak istemiyoruz. Eğlenmek istediğimiz kadar, mutlu bir ilişki de istiyoruz. Evli erkekler 'cızz'dır, Allah korusundur. Hal böyleyken ilk grubu geçiyoruz. Gay erkekler dünya ahiret kankamızdır. Geriye kalanlar da ömür törpüsüdür.

HEPSİ AYRAN GÖNÜLLÜ
Çünkü erkekler uyandı! Erkekler gözünü açtı! Kendilerine bu kadar talep varken, tek bir durakta durup kalmak istemiyorlar. Onlar denizci misali, her durakta bir sevgili yapma derdindeler. Kendi kendilerine skor tutuyorlar ve işin kötüsü hallerinden pek memnunlar. Şimdi bir kadına bağlanacaksın, emek vereceksin, dırdırını çekeceksin, ailesinin, arkadaşlarının gözüne girmeye çalışacaksın, tatildi, bayramdı, doğum günüydü uğraşacaksın... Tepişmeye, kendilerini yormaya değer mi hiç? Ortalık güzel ve yalnız kadınlardan geçilmezken işleri mi yok! Bağlanmak yok, eğlenmek çok! Kadın kısmı da yalnızlıktan ve değişen düzenden şaşkına dönmüş durumda. Maalesef iki güzel söze, üç beş romantik mesaja tavlanıyorlar. Sonra ne oluyor? Sizi ele geçiren erkek, başka bir maceraya atılmak üzere yanınızdan ayrılıyor işte. Hepsinin dilinde bir 'aşk'tır gidiyor. Yerseniz! Neredeyse hepsi ayran gönüllü. Ve hemen! Şimdi! O anda! İstiyorlar sizi. Diyelim adam ilan-ı aşk mı etti, hemen atlayacaksın. Atlamazsan, dur hele bi soluklanalım dersen kaybediyorsun (aman ne büyük kayıp). Ey şehrimizin bekar kadınları! Benim size tavsiyem şudur: Yapacağınız sadece biraz beklemek ve mesafe koymak. Adam size açıldı mı? Aşkı dile geldi mi? Çok güzel! Hemen Çırağan Sarayı merdivenlerinden gelinliğinizle indiğinizi düşünmeyin, e mi? Olumlu yaklaşın ama gönlünüzü kaptırdığınızı belli etmeyin. Araya biraz mesafe koyun, bakın bakalım ne yapacak?

SONUÇLAR HEP AYNIYSA...
Ben size söyleyeyim; yüzde doksan dokuz nokta dokuz en geç bir hafta içinde yanında yeni bir kadınla göreceksiniz onu (tecrübeyle sabit). Üstelik onun gözlerine dalıp dalıp 'Sana çok aşığım' çekerken. Ha yok, eğer siz mesafe koyup, beklemeye aldığınızda abi hala peşinizden geliyorsa (ki bu türlerin nesli tükenmektedir), sizi tavlamak için türlü türlü numaralar çekmeye devam ediyorsa, onun için siz aşağı, siz yukarıysa; yeşil ışık yakabilirsiniz! Hadi artık yelkenleri suya indirebilirsiniz. Biliyorum günümüzde her işimiz acele. Sürekli koşturuyoruz, hayatın hızına yetişmeye çalışıyoruz, her şey anında cebimizde, avucumuzun içinde. Fakat siz de biliyorsunuz; yaşadığımız sonuçlar hep aynıysa giriş ve gelişmelerde bir hata yapıyoruz demektir. Aşk meşk işlerinde biraz hız kesmeyi denerseniz daha mutlu olabilirsiniz. Göreceksiniz sabrın sonu mutluluk! Bir kere de buradan yakıverin canım... Ne kaybedersiniz. Acele yok, ona göre! Bir imtihan çekin şunlara, bakın kaçı sınıfta kalacak... İyi eğlenceler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA