Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Armağan Ulusoy: Beni odaya kilitlediler

Özge'yle telefonda konuştuktan sonra yanındaki annesi Armağan Hanım'la görüşmek istedim. O fotoğraflardaki acı içindeki annenin cephesinden de olayı dinlemem gerekiyordu.
Alo Armağan Hanım nasılsınız? Ah Ayşe Hanım nasıl olayım? İyi olmaya çalışıyorum, ne yapalım kızım bir hata yaptı, engellemeye çalıştım. Şimdi kızım yanımda, bunun da üstesinden geleceğiz.
Başa dönüp anlatır mısınız? Kızınızın evleneceğini nasıl haber aldınız? Besbelli düğüne davetli değilmişsiniz... O gün Özge'nin ablasına "Özge evleniyor" diye bir mesaj gelmiş. Hemen aradık ama Özge'ye ulaşamadık... Sonra 'şaka' diye duyduk. Ardından babası da araştırmaya başladı, fakat ulaşamadı Özge'ye... Kimse Özge'yi bulamıyordu. Bana 'şaka' dediler ama inanmadım. Sonunda bağlı olduğu ajansı gerçeği öğrendi.
Haberin doğru olduğunu öğrenince ne yaptınız? Valla hemen uçaklarda yer aradım. 16.00 İzmir uçağına yer bulabildim, gidip engel olmam lazımdı...

BENİ ENGELLEDİLER
Uçakta giderken bir anne olarak ruh haliniz neydi? Bu yanlışı durdurmalıyım diye düşünüyordum. Üzgündüm. Özge tabii ki evlenecek, genç bir kız o. Birbirilerini tanımıyorlar, flört bile etmediler. Özge, böyle bir hata yapmaz diye düşünüyordu.
Çeşme'ye geldiniz, düğün yerini nasıl buldunuz? Oradaki tanıdıklarımdan Sheraton Otel'de kaldıklarını öğrendim. Önce otele gittim.
Özge'yi ilk ne zaman gördünüz? Sheraton'a gidince Özge'yi bulamadım. Gelecek dediler ama son dakikaya kadar yok! Sonra araştırmaya başladım her yerden. Düğün mekanını bulup gittim. İçeri girdim, "N'oluyo burda, kızım nerede?"dedim. Beni hemen içeri aldılar, bir odaya kapattılar, hâlâ "Yok böyle bir şey" dediler. Meğer beni odada kilitli tutarlarken, kızıma imzayı attırmışlar. Beni engellediler...
Kim bu engelleyenler? Oradakiler işte, tanımıyorum.
Peki dün GÜNAYDIN'da çıkan fotoğraftaki sahne ne zaman yaşandı? Kızınızı durdurmaya çalıştığınız o sahne. Nikahtan sonra.... Bana ilk yardım uygulandıktan, kendime geldikten sonra.... Tabii ben nikahın kıyıldığını bilmiyorum, Özge'yi görünce "Yapma yavrum" dedim, "Kendine bunu yapma"... Ama onun düşünecek durumu yoktu. Bir rüyada gibiydi, görmüyor gibiydi. Özge'yi tanıyamadım.
Şimdi ne durumdasınız? Özge'yle İstanbul'a dönüyoruz, hemen boşanacak. Bir hataydı yaptı, benim kızım çok iyi bir kızdır. Bunu da aşacağız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA