Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gazeteleri kapan bana koşar mı?

2010 yaz sezonunun makarası belli oldu! İmza ben, yine ben... Bugünden tezi yok "Açı çalışması yapıyorduk" ve "Sevgili değiliz, beraber rahatlıyoruz" out! "Bana gazete almıştı, teşekkür ettim" in! Sabahları bana gazete alan, iki yanağına şappp öpücüğü hak eder. Aman! Durun etmez! Şahan'la (Gökbakar) teknede yanaktan öpüşürken fotoğraflarımız çıkınca; gülmekten başka çare kalmadı ki.

GÜLBEN, GANİ, CENGİZ
Haydi bakalım cevaplayalım... Ayşe Şahan'ı neden öptü? a. Öbür taraftan Zeki Müren öpmesin diye b. Öpüşmeden yüzmeyelim diye c. O esnada teknede Tarkan'dan 'Yakalarsam muck muck' çaldı, şarkının boynu bükük kaldı diye d. Ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki diye. Peki asıl cevap ne?: Teknede gazete yok, yazı yazmam lazım, gazete okumam şart! Sabah kahvesini içmeden ayılamamak gibi bir durum benimkisi... Şahan'a "Bana gazete alır mısın?" diye sorunca döndü, lafı çaktı; "İki ekmek, altı yumurta da kapıp geleyim mi?" Sonunda ısrarlarıma dayanamayınca, mızmızlanarak gazete almaya gitti; dönünce de gönül almayla karışık teşekkür öpücüğünü kondurdum yanaklarına. Sen misin gerçeği söyleyen, dalgacı arkadaşlarıma ellerimle malzemeyi verdim. Dün twitter'da Gülben Ergen'den, Cengiz Semercioğlu' na, Onur Baştürk'ten benim arkadaşlarıma takılmayan kalmadı. Hele Gani Müjde'nin üşenmeyip, "Ayşe'nin gazete sevdası Türkbükü'ne hareket getirdi" mesajıyla tweet'lediği fotoğraf günün en zeki esprisi oldu.

MASKARA OLDUK İYİ Mİ!

Fotoğrafta iki erkek koşuyor, biri "Biz gidene kadar markette gazete bitmez inşallah" diyor, diğeri de "Gazeteyle yetinmeyeyim, bir-iki de dergi alayım Ayşe'ye"... Gani zekası böyle bir şey işte. Sonra Cengiz Semercioğlu; "Ayşe'ye gazete almaya gittim, döneceğim" tweet'lerken, Onur Baştürk; "Arkadaş neresinden öpülür?" tartışmasını açtı. İşte budur! Açılım budur! Ayşe'nin öpücük açılımı çok yaşasın, eğlencemiz bol olsun. Hayır korkum başka; bizim kapıcı Ali Bey yarın sabah zile basıp elinde gazetelerle karşıma dikilmek ve bozuk atmak suretiyle "Ayşaanım yıllardır her sabah size gazete getirdim hani bana, hani bana" çeker mi? İşte o zaman yandık demektir. Sanırım bir süre gazeteleri internetten okuyacağım, neme lazım. Maskara olduk iyi mi? Ey güzel Allah'ım...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA