Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Deniz Akkaya gayet sakin

Deniz Akkaya'ya acımadan, "Amaan bak görüyor musun adam yaptı yapacağını, zaten belliydi" demeden önce biraz geçmişi hatırlasak nasıl olur? Bildiğiniz gibi eski manken Deniz Akkaya'nın çocuğunun babası Efe Önbilgin bugün evleniyor. E hayırlı olsun. Ortaya çıkan manzara şu; Önbilgin, Akkaya'ya sağ gösterip sol çaktı. Bence çakmadı, olay algılandığından farklı. Dün sabah gazetelerde Önbilgin'in evlilik haberini okuduktan sonra Nişantaşı'nda yürüyorum. Baktım karşıdan bir fıstık geliyor. Ana! Bu Deniz Akkaya... İnsan bazen bu gibi durumlarda aklındakini sormaya utanıyor. Hani şimdi meraklı komşular misali denir mi kıza; "Efe de evleniyormuş" diye. Valla utanır, sıkılırım öyle şeylerden... Tabii ben Deniz'in için için perişan olduğuna inanmak istediğimden üzerine basa basa "İyi misin?" diye sorunca konu açılıverdi. Deniz gülmeye başladı, "Gayet iyiyim Ayşeciğim, biz zaten Efe'yle ayrılmıştık. Gerçekten ona mutluluklar diliyorum" dedi ve yeni projelerinden bahsetmeye başladı. Aman kadına bak yahu, umurunda değil. Gitti adam gittiii.

ONLAR ÇOK MUTLU
Ama işin aslı farklı, Deniz gülümsemekte haklı. Zaten o, Efe Önbilgin'le ayrıldıkları dönemde çocuğunu doğurmaya karar vermedi mi? Zaten o, çocuğunu kendisi için istemedi mi? Zaten o erkek tarafından beklentisi olmayan güçlü bir kadın değil miydi? O zaman erkekten medet ummuş ve yarı yolda kalmış kadın trajedisi yaratarak mahalle dedikodusu yapmaya hiç gerek yok! Herkes kendi yoluna. Minik Ayşe ve anne Deniz Akkaya zaten çok mutlu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA