Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın blog'u: Bugün neler izledim

Hey blogger'lar beklediğiniz gün geldi. Söz vermiştim; "Bundan böyle her Cuma bir blog'u köşeme misafir edeceğim, bilmeyenlere bildirip cümle aleme tanıtacağım" demiştim. O kadar çok blog adresi geldi ki sizlerden, kağıtları bırakıp kendime bir 'blog defteri' açtım. Gelen bütün blog adreslerini yazıp hepsine defterimde özel yer ayırdım. Her gece eve geldiğimde bilgisayarımı alıp blog blog gezdim. Ki itiraf ediyorum, o kadar mesaiye rağmen hâlâ gelen tüm adreslere girebilmiş değilim. Bitmiyor, bitmiyooor ama yılmak yok, hepsine bakacağım.

KISA, ÖZ VE EĞLENCELİ
Tabii her şeyden önce benimle blog'larını paylaşan tüm okurlarıma ve Twitter takipçilerime teşekkür ediyorum. Hepsinden bir şeyler öğreniyorum. Neyse, lafı uzatmadan seçtiğim ilk blog 'bugunnelerizledim. blogspot.com'u tanıtayım. Bu blog ilgimi çekti çünkü yazarımız film ve dizi dünyasıyla ilgili birçok şeyden bahsediyor. Üstelik anlatım dili kısa, öz ve eğlenceli. Vizyona girecek filmlerin fragmanlarını, DVD'de izleyebileceklerinizi, yabancı dizi yorumlarını, film festivallerini, set arkalarını hatta ara sıra tiyatro dünyasından haberleri bile bulabilirsiniz. Hepsi blogger'ın gözünden ve zevkinden. Ha unutmadan film ve dizi müzikleri için de bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Mesela "Yahu şu dizide duyduğum şarkının adı ne acaba?" diye düşünüyorsanız, belki 'Bugunnelerizledim' sizden önce düşünüp bulmuş olabiliyor. Araştırmalarım sonucu blog sahibinin Deniz Tokgöz adında bir editör olduğunu öğrendim. Tebrik ederim. Hadi Twitter adresim: twitter. com/#!/ayseozyilmazel'e blog'larınızı göndermeye devam edin. Her cuma bir blog tanıtımına devam.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA