Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buse'nin Dolabi: Bikini ve Mayo Trendleri

İki haftadır ben köşeme ara verince, Buse (Terim) ve moda tavsiyeleri de ara vermiş oldu tabii! Ama işte döndük! Buse'nin Dolabı'na devam.
Bakalım bu hafta ne var.
Biz kizlar yaz tatili yaklasirken bikini ve mayo alisverişimizi hep son dakikaya bırakırız. Tatile çıkıyor ve son dakika nerelerden alışveriş edeyim diye düşünüyorsanız iste size önerebileceğim adresler:
1) H&M: H&M İstanbul'a geldiğinde en çok yaz sezonunda bikini ve mayo almak isteyenlerin sevineceğini düşünmüştüm. Çünkü H&M'in hem fiyatları uygun, hem de bikini konusunda çok başarılı ürünlere sahip.
2) Koton Swimwear: Koton bu yaz ilk defa bikini ve mayo üretmeye başladı. Koleksiyonda binlerce desen mayo, mayokini ve bikinilerin yanı sıra bir de herkesin kendi kombinini yapabilmesi için 'mix&match' seçeneği mevcut. Kendi zevkinize göre istediğiniz şekilde kombin yapabilir kendi tarzınızı kendiniz yaratabilirsiniz.
3) OYE: Bir çok ünlü Hollywood yıldızının tercihi olan OYE marka mayolar, bu yaz yine en cok tercih edilenler arasında. Daha seksi ve feminen tarzda bikini veya mayolar arıyorsaniz ilk tercihiniz OYE olmalı.
Bu sene tek parça mayolar çok moda. Bu yüzden farklı tarzda, kendi zevkinize göre bulabileceğiniz tek parça bir mayonuz mutlaka olsun.
Tabii bu tercihleri yaparken özellikle bikini ve mayo konusunda vücut tipinizi unutmamanız gerekiyor. Kalın bacaklı olanlara tavsiyem yanları ince olan bikini altlarını tercih etmeleri.
Bu tarz bikini altları sizi her zaman cok daha ince gösterir.
Tek parça mayo alırken ise üstünde desen varsa dikkat edin.
Çok büyük desenler veya çizgili modeller sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir.
Bu yaz plajların favorisi ise neon renklerde bikiniler. Mutlaka neon pembe ya da fosfor yeşili bir bikini alın. Ve bu öneriler ile plajların yıldızı siz olun! http://buseterim.blogspot.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA