Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hafta sonu ne yapsak?

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan MindBody Festival İstanbul'a gidin. Ne oluyor bu festivalde? 6-8 Haziran günlerinde sağlıklı yaşam, yoga, pilates, dans, gyrokinesis, bioterapi, ayurveda ve beslenme konusunda uzmanlar oluyor, etkinlikler, workshoplar yapılıyor. Yer: Santralistanbul.
Benim konular; kaçırmak istemiyorum.

FESTİVAL VAR
Yine İstanbul'dan bir etkinlik, Küçükçiftlik Park'ta cuma-cumartesi gerçekleşecek 100% FEST. Soundgarden, Massive Attack, Kalser Chiefs, Wild Beast, Ceza, Rebel Moves, Mor ve Ötesi ve daha da ötesi konserleri izleyebilirsiniz.
Mehmet Erdem hayranları, kendisini yarın akşam İstanbul Jolly Joker'de izleyebilirler. Cumartesi akşamı Duman, Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak.
Bir de Haliç Kongre Merkezi'nde 7-8 Haziran'da İstanbul Concours d'Elegance 2014 var. Nedir o? Otomobil güzellik ve zarafet yarışması. Klasik otomobil severlerin dikkatine!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA