Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkeklerin bilmesi gereken 5 şey

Aslında 5 bin 500 şey var da, magazin gündemine göz atınca aklıma bu beşi geldi:
1. Kadın aklını küçümsemeyeceksin. Kadın sessizliğini saflıkla eşleştirmeyeceksin. Evden dışarı adım atmayan kadınların bile öyle bir bilgi ağı vardır ki, MİT şaşar kalır!
2. Bir kadını aldattığında ve ondan bi' şeyler sakladığında, kadının mutlaka bunun farkında olduğunu bileceksin. Susuyorsa seviyordur, ayrılmak istemiyordur, ailesini koruyordur, gözlem yapıyordur, bilgi topluyordur.
3. Kadının sabrı yıllarca, terk etmesi ise bir saniye sürer. Bir halt ettiysen, bunun ikincisini, üçüncüsünü yapmayacak, şansını fazla zorlamayacaksın. Sabrı yüksek kadından korkacaksın.
4. Sabırlı kadın, canına tak edip ayrılmak istediğinde savaşmayacaksın. Geçmiş olsun, bu savaşı zaten kaybettin.
5. Ayrılırken ışıl ışıl parlayan, her zamankinden daha enerjik, daha hayata sarılan, işine gücüne odaklanan kadını asla geri döndüremezsin. Çünkü o kadın kendini bugünlere hazırlamış, planını yapmış, ayağa kalkmış, koşmaya hazır kadındır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA