Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

O zaman evlenebiliriz

Şaka şaka! Girişimcilik böyle bi' şey sevgili okurlar. Yıllar önce bir gelinlik mağazasında çalışan Heaher Stenlake isimli bir kadın, bakmış olacak gibi değil, gelinlerin en büyük kabusuna çare bulmuş. Ne damadın düğünden kaçması, ne kır düğününde yağmur yağması; gelinin asıl kabusu, o kocaman gelinlikle tuvalete gitmek! En az iki kız arkadaş olmadan git bakalım tuvalete gidebiliyorsan...
Stenlake de üşenmemiş çözümü bulmuş; Bridal Buddy adını verdiği ürün, gelinliğin altına giyilen ince tül görünümlü bir etek. Tuvalete gidince eteği kaldırıp gelinliği içine alıyor, mavi şeritli kısımlardan kolunuzu geçirip lastiklerini sıkıyor ve kendinizi paketliyorsunuz. Böyle 'Susam Sokağı'ndaki 'Minik Kuş' misali... İşiniz bitince lastiği açıp eski halinize dönüyorsunuz. Yani kızlar müjdemi isterim, hiçbir manimiz kalmadı, artık evlenebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA