Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Tasarımcı marka işbirliği sürüyor

Geçtiğimiz günlerde başarılı takı tasarımcısı Evren Kayar'ın Roman için hazırladığı kapsül koleksiyonu tanıtıldı. 'Koleksiyonun tüm parçaları beğenildi, hatta talan edildi' dersem abartmış olmam. Bu durumda bana da kendisiyle buluşup mini bir söyleşi yapmak düşerdi.
Evren Kayar'ın kendi tasarımlarında olduğu gibi her daim ilhamı doğa.
Roman için hazırladığı koleksiyonda Roman'ın kış sezonunda yer alan parçaların tamamlayıcı unsur olmasına da önem göstermiş.
Bütünlüğe ve ahenge sahip olan koleksiyonda kullanılan malzemeyle zıtlıklar bile uyum içinde.
Evren Kayar for Roman için hazırlık ve tasarım aşaması yaklaşık altı ay sürmüş. Pirinç, altın, gümüş kaplama ve derinin kullanıldığı koleksiyon sınırlı sayıda.
Koleksiyonda küpe, bileklik ve kolyelerin yanı sıra ilk kez tasarladığı saç tokaları da yer alıyor. Saç tokası tasarlamayı çok sevmiş. Anladığım kadarıyla yakında kendi markası altında da saç tokaları görebiliriz.
Aksesuvarda trendleri uygulamayı tercih etmiyor. Ruhu ve hikayesi olan tasarımlar yapmayı seviyor.
Takılarını tasarlarken detaydan bütüne doğru gidiyor.
Evren Kayar for Roman koleksiyonunu tüm Roman mağazalarında bulabileceğiniz gibi online olarak da sipariş verebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA