Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Giyinmeyi bilmek önemlidir

Her zaman dediğim gibi; kimse 36 beden olmak zorunda değil. Ama şık olmak ve beğenilmek istiyorsanız vücut yapınıza göre giyinmek en birinci şartınız olmalı. Bu hafta buna en güzel örnek Büşra Pekin ve Hadise'den geldi. Büşra Pekin azmiyle kilolarından kurtulmayı başardı. Ama bu kadar kilo vermesine rağmen neden daha kilolu görünmek için böyle bir elbise seçmiş, işte bunu anlamak zor. Elbisesi çok hoş bir Tuvanam marka. Elbise sadece bacak güzelliği istemiyor, bir de şiddetle 'Beni ince belli biri giysin' diye bağırıyor.

BİR BEYONCE, BİR KARDASHIAN...
Hadise de Balmain kıyafetiyle aynı hataya düşmüş. Kilolu hanımlarımız, böylesi kalın kumaştan pileli mini eteklerden uzak durup kendilerini olduğundan daha kilolu göstermekten kaçınmalı. Hele çizmeler facia bir seçim! Saçlarının tonu fena ama makyajı yerinde. Keşke Hadise bir Beyonce, bir Kardashian'ı örnek alacağına kendisi gibi olmayı denese. Bu halinden çok daha iyi görüneceğine kalıbımı basarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA