Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Doğrusuyla yanlışıyla kırmızı kombinler

Son günlerde kıyafetlerinde kırmızı rengi seçip de aklımda yer eden üç isim oldu: Hande Doğandemir, Gülben Ergen ve Burcu Esmersoy.
Doğandemir'in Özgür Masur elbisesi çok şık ve tam galalık bir seçim. Ama ne yazık ki Doğandemir'in fiziğine fazla ağır kaçmış. Etek boyunu da sevmedim. Saçlarının hacmi ve dinamik kesimi ise çok hoş. Kocaman fularları, Gülben Ergen gibi tüm kıyafeti kapatacak şekilde takmayı Türk kadınları çok sevdi. Olabilecek en manasız, en sakil aksesuvar. Aklıma ancak; üstüme bir şey döktüysem gelir, o da son çare olarak... Kırmızıda en şık isim, Burcu Esmersoy. Sosyal medyada 'Göbeği çıkmış' diye yorum yapanların ağzına biber süresim geldi. Hatun baştan ayağa mükemmel. En sevdiğim detay ise; saçlarının doğal görünümü ve takıyı minimumda kullanması. Fidan Şimşek imzalı elbise sade ama Burcu'da çok gösterişli durmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA