Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

'ON'lar gecesinde beyazların hakimiyeti

Türk sinemasının 100'üncü yılında 'En İyi On'lar' gecesinde en dikkati çeken iki isim; Serenay Sarıkaya ve Bergüzar Korel oldu. Serenay'ın şu ana kadar en ses getiren şıklığının altında, Hakan Yıldırım imzası var. Kırmızı elbisesini unutmak kolay olmayacak. Bu özel gecede de yine özel bir tasarımla Hakan Yıldırım'ı seçmiş. İlk bakışta insana tuhaf gelen bir elbise. Gelinlik mi, yoksa janjanlı bir hediye paketi mi diye arada kalabilirsiniz. Ama aynı zamanda gecenin anlamıyla uyumlu, müthiş bir Filiz Akın, Hülya Koçyiğit filmlerinin nostaljisine de sahip. Yine de gözlerim kırmızı elbisedeki modern Serenay Sarıkaya'yı aramadı değil.
Bergüzar Korel'in üstünde ise, benim de bir şekilde isim annesi olduğum GouRoux marka elbise var. Marka ilk çıkışını Bergüzar Korel ile yaptı çünkü kurucusu Hande Can Yüce, Korel'in şıklığının mimarlarından. Elbisenin derin bir yırtmacı olmasına rağmen Bergüzar Korel frikik vermemeye özen göstermiş.
Melisa Sözen'i ilk kez bu kadar şık, tam da olması gerektiği gibi görüyorum. Beyaz elbisesinin kesimi, yakası, saçı, makyajı, hepsi birbirinden klas. Narin güzelliği ile örtüşen harika bir seçim yapmış. Ne güzel ki böylesi özenli kırmızı halı şıklıklarına sık rastlar olduk.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA