Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Trend alert: Pantolon elbiseler

Bu trend, Emma Watson'ın Dior elbisesinin altına giydiği pantolonla başladı. Ardından yine bir Dior tasarımı olan mercan renkli maksi elbisenin altına pantolon giymesiyle devam etti. 90'ların şiddetle unutulmak istenen akımı, sokak modasına da sıçradı ve çok sesli olmasa da bir süre etkisini sürdürdü. Bizde ise bu trend tutmadı, hatta hiç ilgi görmedi.
Ama trend, Cannes Film Festivali kırmızı halıda farklı tasarımlarla devam ediyor. Karlie Kloss, bu sefer tek bacağı pantolon Atelier Versace elbisesiyle değişik ve farklı bir akımın öncüsü olacak gibi. Aslında elbise mi, yoksa tulum mu demek daha doğru olur bilemedim; insanın aklını karıştıran bir model.
Yine Cannes kırmızı halıda Sophie Marceau'nun da pantolon üzeri/ yanı elbiselerle görülmesi, gelecek sezon bu trendle epey uğraşacağımızın göstergesi gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA