Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Herkes kendi kanalını bekliyor

Instagram, 'Sosyal medyada en büyük benim, benden başkası yok' demeye devam ediyor. Şimdi de Periscope'dan alıştığımız gibi canlı yayın uygulaması başlattı! Ne yazık ki bu uygulamanın Türkiye'de başlaması için biraz daha beklememiz gerekiyor. Şu an Amerika'da test ediliyor ve raporlar baya memnun edici. Bizde henüz başlamamış olabilir ama markaların ajansları şimdiden harıl harıl çalışmaya başladı. Düşünsenize, çok ilginç bir seyahate çıkıyorsunuz ve maksimum bir saatlik yayınla tüm takipçilerinize yaşadığınız heyecanı aynı anda yaşatabiliyorsunuz. Ya da önemli bir partiye, bir törene davetlisiniz. Yapacağınız yayın sayesinde tüm takipçileriniz sizinle beraber kırmızı halıda! Takipçiler yorum yapabiliyor, kalp gönderebiliyorlar.
Şimdiden müthiş projeler kulağıma çalınmaya başladı bile.
Bu projelerde en kazançlı olanlar da tabii ki takipçi sayısı yüksek olanlar olacak. Kazançlar, beğendiğin ürünü paylaşmaktan yaşadığın anı paylaşmaya kayacak. Bakalım önümüzdeki günlerde Instagram canlı yayın uygulamasıyla hayatımıza daha ne ilginçlikler katacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA