Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Müzik dünyasının enleri kırmızı halıda

MTV Video Müzik Ödülleri (MTV VMAs) New Jersey’de önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Müzik ödüllerinin katılımları bir süredir dizi ve sinema ödüllerinin yanında sönük kalıyordu. Kilit isimlerin katılımı geceyi dikkat çekici hale getirdi. Gelin bu özel geceyi birlikte inceleyelim

Taylor Swift hatasız bir klasik Versace şıklığı içinde... Görünümünün yanı sıra gecede özgüveni ve eğlenceli halleri dikkat çekiyor. Hatta törende o kadar eğlenmiş, sanatçılara öyle coşkulu eşlik etmiş ki basın kaynakları tarafından törenin en çılgın davetlisi olarak ilan edildi.



Selena Gomez feminen yönünü ve seksapalitesini öne çıkarmak istediği bir seçim yapmış. Tepeden tırnağa uyumlu parçalar seçmiş. Elbisesi Oscar de la Renta.



Geceye damgasını vuran isimlerden biri de Shakira oldu. Kırmızı halıdaki Versace seçimi güzeldi. Kırmızı halı sonrasında gerçekleştirdiği sahne şovu ve Ludovic de Saint Sernin imzalı kostümü ise günlerce dillerden düşmedi.



Cardi B, Dilara Fındıkoğlu'nun 'Girl Armour' adını verdiği metalik elbisesi ile kırmızı halıda yürüdü. Elbise uzaktan metal parçalarıyla bezenmiş gibi görünse de yakından bakıldığında saç klipslerinin birleşimiyle tasarlandığı görülüyor. Aynı elbisenin mini versiyonunu genç şarkıcı Olivia Rodrigo bir dergi çekiminde giydi.



Olivia Rodrigo da gecenin kırmızı halısında yürüdü. Kendisinin gecenin en şık ismi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özel yapım Ludovic de Saint Sernin imzalı elbisesi adeta bir sanat eseri niteliğinde. Bu elbise markanın Paris atölyesinde 150 bin Swarovski taşının tek tek elle işlenmesiyle hazırlanmış.

***

SADE GELİNLERİN YÜKSELİŞİ

2023 ilkbahar-yaz sezonu akıllardan silinmeyecek düğünlere imza attı. Fakat en unutulmazları hiç şüphesiz ki klas ve sade seçimlere yönelen çiftler oldu.



Sofia Richie'nin düğünü ve gelinlikleri akımı başlatan düğün oldu diyebiliriz. Hatta Richie'nin vintage Chanel gelinlikleriyle bir anda kendimizi 'sessiz lüks' döneminin içinde buluverdik.



Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil çiftinin İtalya Puglia'da gerçekleştirdikleri düğün de bizden iyi bir örnek. 2 gün 2 gece süren düğünün her anı, her detayı kusursuz bir gustonun göstergesiydi.



Burcu için son zamanların en güzel gelini olmuş diyebilirim. Abartılı görünecek her şeyden kaçınmış. Pul yok, kabarık etekler yok, büyük aksesuvarlar yok ama yerine bol bol klaslık, zarafet ve şıklık var. Hiçbir abartıya girmeden tüm dikkatleri üzerine çekebilecek bir gelin de sanırım Burcu'dan başkası olamazdı. Tabii bunda Özgür Masur'un elinden çıkmış olan birbirinden zarif gelinliklerin de büyük payı var.



Oyuncu Joey King ve yönetmen sevgilisi Steven Piet de İspanya, Mallorca'da gerçekleştirdikleri düğünleriyle büyük beğeni topladı. Normalde şıklık anlamında asla akıllara gelmeyecek olan Joey King düğününü öyle zarif bir tarzda planlamış ki Vogue dergisine verdiği röportajında düğünü için söylediği 'cazibeyi basit tutmak istedik' ifadesi her şeyi fazlasıyla açıklıyor. Oscar de la Renta imzalı gelinliğin abartıdan uzak ama bir o kadar gösterişli görüntüsü Joey'in aurası ve fiziğiyle mükemmel bir uyum içinde.

***

MODA DÜNYASINDA SON YAPRAK DÖKÜMÜ

Gün geçmiyor ki dev bir marka yıllarını vermiş emektar tasarımcısına veda etmesin. Alexander McQueen'in markaya 26 senesini adamış ve bunun 13 senesini başarılı kreatif direktörlük yıllarıyla geçirmiş, görevi boyunca kraliyet ailesini giydirmiş ve Galler Prensesi Catherine'in gelinliğini tasarlamış olan Sarah Burton görevinden ayrıldı. Burton markadaki son koleksiyonunu 30 Eylül'de Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleştirecek.



Sarah Burton, markaya ilk kez 1996 yılında Londra'da Central Saint Martins'te okurken katılıyor. Mezun olduktan sadece iki yıl sonra, 2000 yılında kadın giyim tasarımının başına getiriliyor. Markanın kurucusu Lee Alexander McQueen'in 2010 yılındaki ölümünün ardından onun varisi seçiliyor ve kreatif direktör olarak mirasını sürdürmekle görevlendiriliyor.
Burton'un neden ayrıldığıyla ilgili henüz net bir açıklama yok. Şimdilik sadece yaptığı işlerden ne kadar gurur duyduğunu ve geleceğe umutla baktığını belirtmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA