Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Oray Eğin ve Ahmet Hakan'ın Teoman rahatsızlığı

Teoman, "12 Eylül darbesinden dolayı hiç pişmanlık duymuyorum" diyen Kenan Evren'i ayakta alkışlayan Muğla Üniversitesi öğrencilerine 'aptallar' deyip ağır bir dilde eleştirmişti. Aslında bu Teoman için bir 'ilk' değildi. Daha önce 12 Eylül dönemini, Evren'i eleştirdi ve eleştirmeye de devam ediyor. Ne hikmetse Teoman'ın bu cesur çıkışları görmezden geliniyor, görenlere de 'yandaş medya' damgası vuruluyor! Ya da Ahmet Hakan'ın yazısında olduğu gibi ti'ye alınıyor. Ancak Teoman bu yazılara hiç aldırış etmedi ve Bugün gazetesine verdiği röportajda, "Üniversitedeki, Evren'i alkışlayan çocuklar, coplarla tecavüz eden gardiyanları da alkışlamış oluyor. 'Salak' lafına alınmışlar, böyle birini alkışladıktan sonra, benim lafım onlara iltifat olarak gelmeli" diyerek sözlerinin arkasında durdu. İlginçtir Teoman'ın başka bir ülkede olsa manşetlere çıkarılacak bu cesur açıklamaları birilerini rahatsız ediyor. 'Birileri' dediğime bakmayın, bunlar kankalar! Şimdi de Akşam yazarı Oray Eğin devreye girmiş. Oray, Teoman'ın 12 Eylül'e dair son açıklamaları için, "Kusura bakma ama çok da cahilsin. Konuştukça, ağzını açtıkça komik duruma düşüyorsun" diye yazmış. Güya Teoman bu konularda bilgisiz olduğu için söylediklerine sadece yandaş medya itibar ediyormuş. Oray'ın tezi de şu: Teoman, şarkıları kötüleştiği için politik demeçlere sığınıyor. Daha da komiği Teoman yeni albümünün PR'ı için 12 Eylül'e dair siyasi çıkışlarda bulunuyormuş. İlahi Oray... Teoman'dan bahsediyoruz yahu, Faruk K'dan değil. Türkiye'de Teoman gibi harbi şarkı sözlerine imza atan kaç sanatçı var? O zirveye çoktan yerleşti.

KİMİN YANDAŞISINIZ?
Teoman cahilce konuşuyormuş? Adam, sorumlu bir vatandaş olarak 50 kişinin idam edildiği, insanların işkenceden öldüğü, 650 bin kişinin gözaltına alındığı, 1 milyon 683 bin kişinin fişlendiği, koca bir ulusu silindir gibi ezip geçen 12 Eylül darbesinden hesap sorulmasını istiyor. Nedir derdin? Teoman'dan 12 Eylül'e dair tez mi yazmasını istiyorsun? Teoman'ın açıklamalarına yandaş medya itibar ediyormuş! Peki, itibar etmeyenler kimin yandaşı oluyor? Asıl bu soruyu yanıtla! Hem bu açıklamalar seni ve Ahmet Hakan'ı niye rahatsız ediyor? Konuşmaya devam et Teoman! Hiç susma. Tarih seni onurlu, cesur bir sanatçı olarak yazacak. Sözlerinden rahatsız olan yazarları ise unutacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA