Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Anlık kare'lere Erman Hoca karar versin

Hatırlarsınız Önder Bekensir ile Cem Sebilci'nin Bodrum'da çekilen meşhur bot fotoğrafı (sağda altta) magazin basınında bayağı bir espri konusu olmuştu... Demet Akalın da eski eşi Bekensir'i savunmak adına (aslında savunmasına da gerek yoktu) söz konusu fotoğrafın, zodyak bot ani hareket edince ortaya çıkmış 'anlık' bir kare olduğunu söylemiş ve bu fotoğrafın basına kafalarda soru işareti bırakacak şekilde yansımasından dert yanmıştı... Şimdi yine 'anlık' bir fotoğraf polemiğiyle karşı karşıyayız...

BİZ DE SİZE ÇOK GÜLDÜK!
Hürriyet'te yayınlanan habere göre evli işadamı Erol Aksoy, kendi teknesinde çekilen fotoğrafta (sağda üstte) arkasından sarılmış kadının kim olduğunu bilmediğini açıkladı: "O kadın, Emre Ergani'nin, denize girmek için açıldığımız sırada tekneye binen arkadaşlarından biri olmalı. Fotoğrafta baş başa gibi gözüküyoruz ama o sırada başka insanlar da var yanımızda. Anlık bir kare bu... Fotoğrafın altına 'aşk' yazıldığı için çok güldüm açıkçası..." İlahi Erol Bey biz de sizin açıklamanıza çok güldük! Bu sıcak yaz günlerimizi serinlettiniz. Ama siz de haklısınız esmer güzel arkanızdan sarılmış. Görmeniz imkansız! Görüyorsunuz ya sevgili okurlar magazin gazeteciliği yapmak da zorlaştı. Artık 'anlık' kareler üzerinden yorum yapmak zorundayız. Bence bu tür tartışmalı pozisyonları (pardon 'anlık kare'leri) çözse çözse Erman Hoca çözer. Bu kareler defalarca oynatılmalı ve Erman Hoca ortada dokuz kusurlu bir hareket var mı karar vermeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA