Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Serhat Ulueren, Erman Hoca'dan utanç duymadı mı?

Yeni sezonda Kanaltürk'te Serhat Ulueren ve Ahmet Çakar'la birlikte program sunacak olan Erman Toroğlu, "Hırslıyım, öç alacağım insanlar var. Lig TV'deyken denge yapmak için kendimi frenliyordum. Burada fren yok. Ağzıma geleni söyleyeceğim. Bazıları kaçacak delik arayacak..." demiş. Vay anam vay! Yandık desenize... "Rakibin kuyruk sokumundan girerek, anüsteki basuruna ameliyat yapan Emre'yi niye oyundan atamıyorsun", "Issız bir adaya düşsem yanıma kesinlikle Şansal'ı almam. Güzel bir bayan spiker alırım. Ona endirekt vuruşu, direkt vuruşu anlatırım. Önden müdahaleyi, arkadan müdahaleyi anlatırım..." diyen Erman Hoca'nın bir de frene asılmadığını, ağzına gelen her şeyi söylediğini hayal edin!
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ!
Birçoklarının unuttuğu bir ayrıntıyı da paylaşmak istiyorum. Erman Toroğlu'nun 'Beyaz Show'da anlattığı ada fantezisi 'Telegol' programında da tartışılmıştı. Ulueren de; Toroğlu tarzından, hem de bu açıklamalarını yayınlamaktan utanç duyduğunu belirtmişti. Şimdi de Toroğlu'nu programına transfer etmekten gurur duyuyor. "Bu ne yaman çelişki" desem de boş. Şov dünyası işte böyle bir şey!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA