Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Türkiye'de neden arıza star yok?

İşte 'reklamın iyisi kötüsü olmaz' klişesine bomba bir örnek: Kate Moss, 2005 yılında kokain çekerken görüntülenince, yıllık kazancı 3.1 milyon dolardan 6.3 milyona çıkmış. Hatta ünlü modelin menajeri Sarah Doukas'e göre bu skandal sayesinde Moss, gerçek kariyerini oluşturmuş. Peki, nedir bu 'gerçek kariyerin' açılımı? Arıza ve cool star olmak... (Kadının sanki tüm evreni takmayan bir tavrı var.) Toplumun yerleşik geleneklerine karşı çıkmak ama bunu göstermelik değil harbiden yapmak! 'Yapmak' fiilini de yanlış kullandım aslında. Bir insan 'arıza' star olabilmesi için doğuştan deli bir ruha sahip olmalı ve bu özelliği tesadüfen, hayatın doğal akışı içerisinde medyaya yansımalı... Çünkü planlı, projeli arızalıklar çok kolay anlaşılıyor!

HAYATINI MAHVEDEN YILDIZ MAKBUL
Lafı çok uzattım. Amy Winehouse'u örnek göstermek yeterliydi aslında! Yanlış anlaşılmasın, yıldızların madde bağımlısı olmasını övecek kadar delirmedim. Kariyerinde büyük bir çıkış yakalasa da kokainin, Moss'u da bir gün bitireceğine inanıyorum. Burada altını çizmek istediğim mevzu; gençlerin, steril, uslu, iyi aile çocuğu imajı çizen starları kaale almaması! Kendi hayatını mahveden yıldızlar makbul artık! Türkiye'de 'arıza' star çıkmaması da garip. "Beni sizin bu alkışlarınız var etti" yalakalığı hâlâ geçerliliğini koruyor. Türkiye'de 'arıza' star kategorisinde gösterebileceğim tek bir adayım var: Duman grubundan Kaan Tangöze...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA