Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dündar ve Özdil Toroğlu'na yine sahip çıkacak mı?

Erman Toroğlu'nun Arda Turan'ın sakatlığını çok seks yapmasına bağlaması harbiden iğrenç bir tespitti. Peki, Erman Hoca'nın bu gafı bardağı taşıran son damla mı olacak? Hiç sanmıyorum... Çoğumuzun, Erman Hoca'nın belden aşağı vuran, cinsel içerikli berbat açıklamalarını izlerken midesi bulanıyor! Erman Hoca zihniyetinin artık Türk futbolunda yeri olmadığını düşünüyoruz... Ancak bu tespitleri yaparken fena halde yanılıyoruz!

ERMAN HOCA KÜLTÜRÜ
Çünkü Erman Hoca, bu futbol ve medya kültürünün bir ürünü. Çok basit bir örnekle durumu izah edeyim: Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar medyamızın iki çok önemli ismi, değil mi? Dündar; tarafsız, bağımsız haberciliğin sembolü olarak gösteriliyor... Özdil'i de aynı kefeye koyanlar var. Peki, bu iki önemli şahsiyet; Erman Hoca, belden aşağı vuran açıklamaları, cinsel göndermeleri ve argo sözleri yüzünden Digitürk'ten kovulunca ne dedi? Dündar: "Lig TV'yi marka yapan bu iki isimdir. Ben bunları kovmak yerine ikisine de (ikinci isim olarak Şansal Büyüka'yı kastediyor) prim veririm. Hem de yüklü bir prim veririm!" Özdil: "Erman Toroğlu gelmezse ben aboneliğimi iptal ettiririm. Maçı zaten izleriz, kim yayınlarsa yayınlasın. Toroğlu ve Büyüka'nın namusuna güveniyorum. Bırakın izleyelim kardeşim!" Peki, 'Özdil ve Dündar şimdi aynı fikirde midir?' diye sorsak... Hiç gerek yok; Erman Hoca önceden de böyleydi, TV kariyeri boyunca hep aynı berbat çizgide ilerledi. Bence asıl şaşırtıcı ve üzerinde düşünülmesi gereken Dündar ve Özdil'in, Erman Hoca'nın zihniyetine sahip çıkması. Erman Hoca'ya kızmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek... Erman Hoca'nın esprilerine gevrek gevrek gülen, onu bir TV fenomenine dönüştüren zihniyetin toptan bir kültür devrimine ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA