Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nice sayılara günaydın

Asıl eğlenceyi kaçırmışım... Efendim, kaçırdığım eğlence Günaydın'ın 3 bininci (8 yıl olmuş) sayıyı geride bırakması şerefine cuma gecesi düzenlenen kutlamaydı... Aslında geç ayrılacağıma dair söz vermiştim ama, eşimden 23.30 sularında gelen "Efe (2.5) kustu, Deniz (5 aylık) hâlâ uyumadı..." mesajına duyarsız kalsaydım; başıma gelecekleri çiçeği burnunda babalar daha iyi tahmin edebilir. Her neyse, Günaydın'ın eğlencesine dönelim... "Nahide'de eğlendik" dersem her şeyi özetlemiş olurum herhalde... Hani mutlaka yapılması gerekenler listesi vardır ya. İstanbul'a yolu düşenlerin mutlaka Nahide'de sahnelenen bu 'made in İzzet Çapa' karnavalına kendilerini bırakmalarını hararetle tavsiye ediyorum...

GECENİN MİT AJANI KİM?
Gecenin kahramanı Oğuz Abi'ydi (Kayabaş)... Meğer o efendi, uysal görünüşünün altında çılgın bir disko kralı yatıyormuş... Mekanda kazara kemençe çalınsaymış, herhalde Rizeli Oğuz Abi, Nahide'den transfer teklifi alırdı. Gecenin bir diğer yıldızı ise Günaydın'ın Yayın Yönetmeni Şirin Sever'in asistanı, servisimizin 'kurtarıcı meleği' Nazan Demircioğlu'ymuş. Sahneden en son o ve deneyimli editörümüz Sema Kumbaracı inmiş. Günaydın'ın yaş günü pastasının gelişi de müthiş oldu... İzzet Çapa'nın ekibi etkileyici bir mizansen hazırladı. Dansçılar ellerinde Günaydın ekiyle sahnede dans ederken pasta geldi. Asıl kopuş anı da pasta kesildikten sonra yaşandı zaten. Vallahi bu kopuşun asıl sorumlusu bence Aslı Çakır (yazı işleri müdürümüz) ve Bülent Cankurt'tur (cemiyet yazarımız). Arkadaşlar eğlence için doğmuşlar! Bu arada Cosmopolitan'dan yeni transferimiz, lifestyle editörümüz Ece Bildiren'in yeni bir yeteneğini keşfettim, çok iyi fotoğraf çekiyor! Gerçi asıl bomba görüntüler, geceyi bir MİT ajanı gibi kameraya kaydeden sayfa sekreterimiz Gökhan Atlı'daymış. Hâlâ gazeteye gelmedi, bu işte bir iş var! Özetle Günaydın ekibi felekten bir gece çaldı! Vallahi böyle bir geceye ihtiyaçları vardı. Haftanın yedi günü, hayatın her alanından farklı pencereler açan böylesine kapsamlı bir eki hazırlamak kolay değil!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA