Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ebru Gündeş samimi mi?

Ebru Gündeş "Eşim bana ne jet kiraladı, ne otel, ne de araba aldı" demiş...
Gündeş ne zaman yaptı bu açıklamayı? Benim geçtiğimiz çarşamba çıkan "Rıza Sarraf, Abramoviç'ten zengin mi?" başlıklı yazımdan sonra.
Rıza Sarraf'ın Gündeş'e aldığı iddia edilen hediyelerde bir anormallik olduğunu daha önce de düşünmüştüm. İster inanın, ister inanmayın, aynı yazıyı altı ay önce yazacaktım ama nedense canım istemedi...
Ta ki, "Ebru Gündeş'e 48 milyon Euro'ya otel alıyor" haberi çıkana kadar... Beni asıl çileden çıkaran ise; kimsenin bu habere tepki göstermemesiydi.

YOKSA PR MI YAPTI?
O yazıyı yazmasaydım belki de Gündeş otel haberini de yalanlamayacaktı. Şimdi bakıyorum da o haberleri yapanlar eleştiriliyor.
Tabii ki, magazin basını özeleştiri yapmalı ama öncesinde Gündeş'in samimi olup olmadığını tartışmalıyız.
Çarşamba günkü yazımda da belirttim; söz konusu haberler, yaklaşık 1.5 yıldır gündemdeydi ve Gündeş'ten hiçbir yalanlama gelmemişti...
Neden Gündeş bu asılsız haberleri daha önce yalanlamadı?Neden benim yazımı bekledi?
Şimdi ortada iki seçenek var: Gündeş ya o haberleri yalanlamaya gerek duymadı ya da o haberlere itiraz etmeyerek herkesin "Vay be, ne büyük aşkmış. Ebru'ya helal olsun" demesine fırsat tanıyarak müthiş bir PR yaptı, sürekli gündemde kaldı.
Sanatçılar genelde kendilerini negatif yönde etkileyen asılsız haberlerde ortalığı ayağa kaldırırlar ama işlerine gelen yalan haberlerde ise ses çıkarmazlar.
Not: Hediye haberlerini yapan muhabir arkadaşlar, Ebru Gündeş'in açıklamasıyla zan altında kalmıştır. Haberinde Sarraf'ı ya da Gündeş'i kaynak gösterenlere bu köşe açıktır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA