Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbolda da play-off olsa

Fenerbahçe-Gaziantep maçını tribünden izledim. Uzatmalardan gelen golden sonra Gaziantepli futbolcuların yere çöktükleri an ilginçti. Yanlış saymadıysam sekiz-dokuz futbolcu yere çökmüştü. Sanki şampiyonluğu kaçırmış ya da küme düşmüşçesine üzülüyorlardı.
Şimdi
birçok Fenerbahçeli, Gaziantep'in maça bu kadar çok asılmasına kızdı. Aynı performansı Trabzonspor'a karşı da gösterip göstermeyeceklerini merakla bekliyorlar.

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Ben bir Fenerbahçeliyim ama her şeyden önce futbola aşığım ve "Keşke her takım, her maça bu kadar asılsa" diyorum... Çünkü uzatmalarda gelen golün yaşattığı tarifsiz mutluluk aslında Gaziantep'in müthiş direnciyle ortaya çıktı.Şimdi bazılarınız kızacak ama hissettiğim bir duyguyu da paylaşmak istiyorum. Fenerbahçe, özellikle son yıllarda tek bir rakibe değil 17 takıma karşı mücadele ediyor.
Evet, bu büyük takım olmanın bir özelliği, aynısını Real Madrid de yaşıyor. Öte yandan Fenerbahçe'ye karşı bir de nefret duygusu var. Bu nefret duygusunun sorumlusu da 'Fenerbahçe Cumhuriyet'i lafını ortaya atanlar. Ali Şen ve Aziz Yıldırım'ın bu nefret duygusunun oluşmasında etkisi çok!
Bugün artık sadece Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon değil bütün takımlar Fenerbahçe yerine, başka bir takımın şampiyon olmasını istiyor.
Ligde erken kopmalar yaşandığında, Avrupa'ya gidecekler kesinleştiğinde ise şaibeler artıyor. Dikkat ederseniz şaibeler her yıl biraz daha fazlalaşıyor. Yanlış anlaşılmasın, her takım için şaibe üretmekte serbestsiniz. Keşke basketbolda olduğu gibi futbolda da play-off sistemi olsa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA