Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ayşe Arman yarın ne giyecek?

Ülkemizin en köklü eğitim kuruluşlarından biri olan Feyziye Mektepleri Vakfı'nın kuruluşunun 125'inci yılı kutlamaları kapsamında; bugünden itibaren üç gün boyunca, önemli bir organizasyona imza atılacak.

ÇOK ÖZEL KIYAFET
Vakfın bünyesinde bulunan Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, bu yıl vereceği ilk mezunlarının şerefine, 4-6 Mayıs günleri arasında 'Moda Günleri' düzenliyor.
Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde düzenlenecek etkinliklerde; mezun adayları hem iş dünyasının önemli isimleriyle buluşacaklar hem de tasarımlarını medyayla paylaşacaklar.
Prof. Balkan Naci İslimyeli'nin öğrencileriyle birlikte hazırladığı 'Deneysel giysi tasarım atölyesi'nin yarınki defilesini özellikle kaçırmayın derim.
Hadi size bir de dedikodu vereyim: Üniversiteden bir öğrenci arkadaşımdan aldığım bilgiye göre; yarın defileye konuk olacak Ayşe Arman'ın giyeceği kıyafet de İslimyeli imzalı.
Sürprizi bozmak istemiyorum, sadece küçük bir ipucu vereyim: Kıyafet başarılı! Bir gazeteci olarak Arman'a çok yakışacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA