Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ünlüler poposunu açar mı?

Ozan Güven, "İlişkiniz nasıl gidiyor" diye soran 19'luk muhabire ettiği küfürler ve geçirdiği cinnet anı hakkında Radikal'den Ezgi Başaran'a konuşmuş: "O genç muhabir, iyi ki bana çattı. Çünkü o soruya ve soruş şekline, küfürden çok daha sert tepki verecek çok adam var bu memlekette..."
Güven, tarihi bir açıklamada bulunmuş!
Magazin tarihi bugünden itibaren 'Güven'in Çıldırışından Önce', 'Güven'in Çıldırışından Sonra' diye ikiye ayrılacak.

YABANCI TRANSFERİ YAPILSIN
Artık ünlülerle magazin muhabirleri arasında yaşanacak tartışmalarda 'Kim haklı?' sorusuna yanıt ararken; muhabirlerin yüz mimiklerini ağır çekimde izlemek zorunda kalacağız. Eğer muhabirin yüzünde hafif bir tebessüm varsa, alay eder gibi soru soruyorsa yandı.
Hadi çömez muhabir, alay eder gibi sorusunu yöneltti. Peki, Güven'in öfkeden Hulk'a dönüşme hali ne olacak?
Yazarken bile sıkıldım. Bitmez bu tartışma.
En iyisi Cannes'dan bir haberle bu polemiği farklı bir boyuta taşıyayım...
Efendim, 'Taxi' serisinin fırlama taksicisi Sami Naceri, hayranları kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyince, 'Cesur Yürek' gibi arkasını dönüp poposunu açmış.
Polis de bu uygunsuz davranışından dolayı Sami'yi gözaltına almış.
Şimdi Fransız magazin basını Sami'nin gözaltına alınmayı hak edip etmediğini tartışıyor. Çünkü bazıları, popo açmayı zararsız bir şaka olarak görüyor.
Görüyorsunuz elin yabancısı, paparazziye kızdığında bile poposunu açıp en baba magazin haberine imza atıyor. İşte ben de ülkemde de böyle çılgın, böyle arıza ünlüler görmek istiyorum...
Haklısınız, yok artık daha neler!
Tamam, popo açma olayından vazgeçtim bari Amy Winehouse gibi kafayı çektiğinde kapısında nöbet tutan magazin muhabirini evine davet edip ilk röportajını verecek bir şarkıcı olsa...
Değişiklik istiyorum! Bizim ünlüler çok sıkıcı. Yaratıcılık sıfır. Kızdıklarında ya küfür edip arabayla muhabir eziyorlar ya da haber olmak için "Dangalak, eşek, boyu 1 metre" gibi bir ilkokul çocuğunun bile söylemeyeceği laflara sığınıyorlar.
Keşke yabancı şarkıcı, oyuncu transferi de olsa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA