Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Semih giderse...

Fenerbahçe'de Semih Şentürk kadar hakkı yenen başka bir yıldız futbolcu var mı acaba? Tanju'dan sonra yetişmiş en yerli golcü olduğuna inandığım Semih; düzenli olarak ilk 11'de oynatılsaydı, Cemil Turan olur muydu?
Belki de çoktan Avrupa'nın yolunu tutmuştu.

YEDEKTEN GOL KRALLIĞINA
Mevkisine her sene yabancı flaş golcüler alındı ama takımı kurtaran yine Semih oldu.
Guiza mı, Kezman mı, Anelka mı, Semih mi? Hangisinin takıma katkısı daha fazla oldu? Yedekten gelip gol kralı oldu, var mı ötesi? Daha iyi olduğunu bile bile yedekte beklemek ama hiç küsmemek, her an kendini hazır tutmak... Böylesine özverili kaç futbolcu çıktı Türkiye'den?
Guiza ve Kezman için milyon dolarları sokağa atan Fenerbahçe için Semih'in istediği para çok olmasa gerek.
Takımını Federasyon'a şikayet ettiği için sözleşme imzalanmıyormuş... Şaka mı bu? Adam hakkı yenmesin diye Federasyon'a başvurdu. Emeğinin karşılığını istemek suç mu?
Umarım Aziz Yıldırım'ın egosu yine başrolü oynamaz. Eğer oynarsa; Fenerbahçeliler sadece Semih'i değil, umudunu da kaybeder. Çünkü Semih umudun diğer adıdır. Semih'in varlığı hem takıma, hem de taraftara her zaman güven verir.

KİMİ ÖRNEK ALACAKLAR?
Bu güven ve umut duygusunu yabana atmayın! Semih gibi maç çevirme potansiyeli yüksek kaç oyuncu var Türkiye'de?
Hepsini geçtim, Semih alt yapıdan yetişip Fenerbahçe'nin ilk 11'inde oynayan ender futbolculardan birisi. O giderse; gençler kimi örnek alacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA