Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ünlü Türk düşünürü Yeşim Salkım

Yeşim Salkım hemen hemen her röportajında kendisiyle övünür...
İnsanın kendisini sevmesi güzel tabii ama bunu abartmamak gerek. Eskiden "Hayatımı yazsam roman olur" tadında laflar eden Yeşim Hanım, Kadınca dergisine verdiği röportajda bu kez iyice coşmuş: "Çok zenginim çünkü biriktirdiğim hayat tecrübelerim var. Bugün bir kitap yazsam, hayatımı okullarda okutabilirler." Bu nasıl bir megalomanlıktır?
Şimdi değişti mi bilmiyorum; bizim zamanımızda okullarda İbn-i Sina, Ali Kuşçu gibi Türk düşünürlerinin hayatları okutulurdu.
Yeşim Salkım'ın kucağında kızı Ada ve eşi Hakan Eratik ile birlikte poz verdiği bir aile röportajında eski eşi Hakan Uzan ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen Gülben Ergen'den bahsetmesi garibime gitti. "Hırslı olsam Hakan Uzan'dan çocuk yapardım" falan demiş...
Yeşim Salkım gibi hayatı okullarda okutulacak derecede magazinsel tecrübelerle dolu bir ünlünün eşi olmanın dezavantajı da bu olsa gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA