Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Avşar, Kaya'nın Feraye'yle ilişkisine izin mi verdi?

Hülya Avşar son köşe yazısında, yukarıdaki yazıda benim tırnak içerisinde verdiğim açıklamalarını yapmak için bilirkişi olmanın gerekmediğini; zeki, uyanık ve gözlemci bir kadın olmanın yeterli olduğunu savunmuş. Acilen biri, Avşar'a keskin zekasının kadınlara zarar verdiğini söylemeli.
Bir diğer kişi de, Avşar'ın uyanıklığının ve gözlem gücünün ürünü olarak lanse ettiği açıklamalarının pek de zekice olmadığını söylemeli. Avşar kadınlara öğütler verdiği son yazısını "Aldatan erkek yok, buna izin veren kadın var" diyerek noktalamış.
Ee, o zaman Avşar'a da şu soruyu sorma hakkımız var diye düşünüyorum: Madem aldatan erkek yok, buna izin veren kadın var. Avşar da eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Ferya Tanyolaç ile ilişkisine izin mi verdi? Ünlü köşe yazarı Avşar'a yazı konusu önerisinde de bulunalım: 'Open marriage' (açık evlilik).

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA