Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

55'inci maddenin değişmesi skandal

Okudunuz mu rezaleti?
Kulüpler Birliği üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la buluşmuş. Amaçları Futbol Disiplin Talimatı'nın 55'inci maddesini değiştirmek için siyasi destek almakmış!
Bu madde; şike ve teşvik primi eyleminde kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Teşvik primine teşebbüs edenleri bile bir alt lige yolluyor.
Şimdi Mehmet Ali Aydınlar, "Bu kriz ortamında ben bu maddeyi tek başına değiştirmem" diyor ve en iyisini yapıyor!

ENTRİKA ŞÖLENİ!

Kulüpler Birliği ise akılları sıra Bakan Kılıç'tan destek alacak ama bu da olmadı galiba!
Kılıç'ın Futbol Federasyonu'nun özerkliğinden bahsetmesi boşuna değil.
Eğer Futbol Federasyonu, "Ne yapayım? Kulüplerin çoğu değiştirilmesini istedi" deyip, 55'inci maddeyi değiştirirse, asrın skandalına imza atar.
Evet, sorun derin. Digitürk, "Fenerbahçe olmazsa parayı keserim", Anadolu kulüpleri ise "TV geliri olmazsa batarız" diyorlarmış...
O kadar karışık ki her şey, 'Game of Thrones' dizisinde bile bu kadar entrika yoktur.
Hep söylüyorum; kararı adalet versin. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidememesi hukuk skandalıydı. Bunca tantanadan sonra 55'inci maddenin değiştirilmesi de skandaldır.
Keşke elimizde sihirli bir değnek olsa da Futbol Federasyonu'ndan başlayarak Kulüpler Birliği, futbol kulüpleri vs. şu an görevde bulunan bütün yöneticileri kapının önüne koysak.
Kusura bakmayın; kurunun yanında yaşta yanar!
Aslında sihirli değnek devletin elinde! Devlet bütün zararı karşılasın ama suçu olan herkesi de cezalandırsın ve yeni bir sayfa açılsın.
"Peki özerklik ne olacak?" mı dediniz? Var mıydı öyle bir şey! UEFA mı ne der? Eğer gerçekten temiz bir sayfa açılacaksa, ilk onlar destekler bu işi!
Tabii her şeyin kitabına uygun yapılması şartıyla!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA