Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Taze çimde milli maç

Yoğun maç trafiği yüzünden TT Arena'nın zemini bozuldu deniyor ya, alakası yok!
Bizdekinin üç katı maç trafiğine sahip olan İngilizler nasıl beceriyor bu işi?
Yanlış hatırlamıyorsam, TT Arena'da çok az konser düzenlendi, resmi tören de yapılmadı. Aslında çoğu stadın zemininde sorun var, biz bu işi de beceremiyoruz.

3 KASIM'DA EKİLECEK
Gelelim asıl konuya; Avrupa şampiyonasındaki Hırvatistan maçımızın TT Arena'da oynanacak olmasına... Evet, en yeni stat, akustiği de harika ama TT Arena'da o maç, paketten yeni çıkmış, taptaze çimlerde oynanacak!
TT Arena'nın çim söküm işi tamamlandı, bugün toprağı havalandırılacağı ve yeni çimlerin 3 Kasım'a kadar ekileceği açıklandı. Yani, Milli Takım çimler ekildikten sadece sekiz gün sonra o sahaya çıkacak! Arada Galatasaray'ın lig maçı var ama tek bir maç çimlerin iyice toprağa oturması için yeterli değil!
Elbette bu işin uzmanları yeterli görmüşlerdir ama yeterlilik oranı yüzde kaç?
Hücum oynayacağımız bir maçta sahanın zemini çok önemli! Keşke böylesine hayati bir maç, hiç riske girilmeyecek bir statta oynansaydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA