Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Somalililer, Ajda'yı neden öldürmek istedi?

Önce haberi okuyalım: "Ajda Pekkan, büyük beğeni toplayan 'Ajda Pekkan for Twist'in kış koleksiyonu tanıtımı için düzenlenen basın toplantısına katıldı.
Pekkan, toplantıda 'Somali'ye gitti ama Van'a gitmiyor' eleştirisinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: 'Somali ziyaretim neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum. Somali'ye böyle bir anda, deli gücüyle gittim.
Eğer Başbakan'la gitmeseydim, bizi orada öldürürlerdi. 'Van olayı ve ne yapabiliriz?' diye dostlarımla telefonlaştık..."
Çok acayip bir açıklama!
Merak ettim, tüm gazetelere baktım; haber aynı ama başka detay yok!
Meslektaşlarım darılmasınlar ama koskoca basın toplantısında hiç mi bir muhabir merak edip de "Eğer Başbakan'la gitmeseydim bizi orada öldürürlerdi derken ne demek istediniz?" diye sormaz...

NİHAT BİR ŞEY Mİ YAPTI?
Aslında geyiği, makarası yapılacak komik bir açıklama. Mesela benim aklıma ilk; Tarzan filmleri ve Ajda Pekkan ile Sertab Erener'in bir kazanda kaynatılmaları geldi.
Şaka şaka!
Garip değil mi arkadaşlar? Yardım için giden Ajda Pekkan'ı; gariban Somalililer neden öldürmek istesin ki?
Yoksa Nihat Doğan, Somali'de de bir skandala imza mı attı?
Ya da "Somali'ye böyle bir anda deli gücüyle gittim" lafı ne anlama geliyor?
Ajda Pekkan'ın daha önce de bu tarz garip açıklamaları oldu. Müthiş bir sanatçı, hastasıyız ama arada farklı boyutlara yelken açıyor galiba.
Kim bilir belki de muhabirleri kafalıyor; "Bakayım beni dinliyorlar mı?" diye saçma konuşuyor ama arkadaşlardan tık yok!

DALGA MI GEÇİYOR?
Hadi muhabirleri geçtik, bu açıklamayı magazin sayfalarında kocaman açan editörler de mi hiç merak etmez? Evet, onlar da haklı; zamanla yarışıyorlar, gelen haberi hemen sayfaya koyuyorlar.
Ancak Volkan Konak örneğinde olduğu gibi; böylesine önemli sanatçılar saçma açıklamalar yapsalar bile 'double check'e ihtiyaç var.
Öte yandan Ajda Pekkan'ın kazak tanıttığı bir basın toplantısında; Somali'ye yardım ve Van depremi konularına neden giriliyor?
Bu işi organize eden halkla ilişkilerciler o anda ne düşündüler?
Aslına bakarsanız olayın tamamı Yeşilçam komedisi... Ajda Hanım lütfen Somalililer'in sizi neden öldürmek istediğini açıklayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA