Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kıvanç davadan neden vazgeçti? Yoksa?..

Erkan Özerman, aylardır gazeteleri dolaştı, her gördüğü kameraya Kıvanç Tatlıtuğ'un seks kasetinin, anadan doğma fotoğraflarının olduğunu ima eden garip açıklamalar yaptı... Özerman, tüm basın bu olayı tartışırken hiç ses çıkarmadı, internette çirkin imaların artmasına zemin hazırladı...
Sonra da hiçbir şey olmamış gibi önceki gün 'Beyaz Manşet' adlı TV programına çıkıp Kıvanç'la ilgili elindeki fotoğraf ve görüntülerin hepsinin dergilerde, gazetelerde yayınlanan normal fotoğraflar olduğunu söyledi. (Ses kasetinden hiç bahsetmedi ama!) Şimdi Özerman'a "70 yaşında adamsın, utanmıyor musun kamuoyunu ve medyayı kandırmaya? Nedir derdin, reklamını mı yapmak?
Yoksa Kıvanç'la arandaki maddi anlaşmazlığı, yalan açıklamalarla örtülü şantaj yaparak mı çözmek?" diye sorular sıralasak, kimsenin itirazı olmaz değil mi?
Gelelim zurnanın zırt dediği yere... Özerman kasetin olmadığını açıkladı ya... (Açıklayacak tabii, bu yaşta cezaevine mi girecek!) Kıvanç'ın avukatı ne dedi? Aynen şu açıklamayı yaptı: "Ortada bir kaset falan kesinlikle yok. Bu büyük bir yalan. Erkan Bey bu sabah çıkıp bu iddiayı yalanlayınca yeni bir dava açmaktan vazgeçtik... Kıvanç bütün bunlara gerçekten çok üzülüyor."
Madem Özerman kendini yalanladı, asıl şimdi Kıvanç'ın dava üstüne dava açması gerekmiyor muydu?

"KASET YOK, MUTLUYUZ"
Yine aynı açıklamada; daha önce Özerman hakkında açılan iki davanın devam edeceği belirtiliyor.
Lakin bu davalardan biri; Özerman'ın bir daha Kıvanç hakkında konuşmaması için tedbir kararı aldırmaya yönelik, diğeri ise hakaret davası ama o da gelecekte açılacak büyük davalar için uyarı niteliğindeydi. Özerman'ın hakaret ettiği, örtülü şantaj yaptığı şimdi ortaya çıktı.
Asıl şimdi çok büyük davalar açılması gerekiyordu!
Komplo teorilerini sevmem ama Kıvanç'ın, tam Özerman'ı köşeye sıkıştırmışken vazgeçmesi size de garip gelmiyor mu? Dikkat edin, avukatın açıklamasında "Bakın kaset yok işte" demenin bir rahatlığı seziliyor.
Yine 'Beyaz Manşet' programındaki açıklamaya dönelim... Özerman kasetin olmadığını söylüyor ama şunu da ekliyor: "Ben saklı bir şey çıkartmıyorum. Ayrıca Allah korusun, Best Modellerim hakkında yanlış bir şey olursa, porno olursa, kaset olursa ben ne yaparım biliyor musunuz? Sadece saklarım."
Bakar mısınız ihtiyar kurda! Hâlâ bir şeyler ima ediyor! "Kaset varsa da saklarım!"

ARALARINDA ANLAŞTILAR MI?
Bu arada derdim bir şeyleri ima etmek değil!
Kıvanç'a yapılan yargısız infaza en çok tepki gösteren yazar da benim! Ama bir gazeteci olarak şu soruları sormak da mantıklı değil mi:
Ya kaset varsa? Ya Özerman ile Kıvanç anlaştılarsa? "Tamam, ben kasetten bir daha bahsetmeyeceğim, sen de davadan vazgeç" dendiyse? "Sen de amma kaset meraklısıymışsın" da demeyin! Asıl mesele kamuoyunun keriz yerine konulup konulmadığı...
Böyle bir kaset var mı bilmiyorum ama varsa da, bu en çok Kıvanç'a yarar.
Yakışıklı bir adam sevgilisiyle sevişiyor işte! (Tabii kiminle seviştiği de önemli) Asıl bunu çekenler utansın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA