Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kadınlar Son dizisinde en çok neyi merak ediyor?

Halil'in 'Selim'e gösterdiği, o cep telefonu mesajında acaba ne vardı?
'Komiser Ali' ve 'Selim'in vedalaşmasındaki o uzun ve anlamlı bakışmanın sırrı neydi?
İran sahnesindeki "Bu yüze ihtiyacın olmayacak" lafı nereye bağlanacak?
Ya 'Alev'in; 'Halil'e, 'Selim' için "Belki ölmemiştir" demesi!
Evet, ATV'nin yeni dizisi 'Son'dan bahsediyorum...
Demin sıraladığım sorular benim kafama takılanlar... İnternet ve Twitter'da da 'Son'a dair herkesin kafasında bir sürü soru var.

ALDATILMAK...
Bir diziyi, dizi yapan; izleyicilerde uyandırdığı merak duyusudur. Meraktır; izleyiciyi bir sonraki hafta ekran başına taşıyan...
Biliyorsunuz 'Son'un finali müthişti: 'Aylin' önce kocası 'Selim'in uçak kazasında hayatını kaybettiğini sonra da kamera görüntülerinden hayatta olduğunu öğrenmişti.
Tabii asıl çarpıcı olan öğrenme anıydı. 'Selim'i bir kadın ve çocukla sarmaş dolaş görmüştü.
Günlerdir kocanız öldü diye ağlıyorsunuz ve sonra bir de bakıyorsunuz ki, kocanız yaşıyor. Tam sevineceksiniz; bu kez kocanızı, bir kadın ve bir çocukla mutlu bir şekilde arabaya binerken görüyorsunuz!

YERLİ LOST
Kocanızın yaşadığına mı sevineceksiniz yoksa aldatıldığınıza mı üzüleceksiniz?
Vallahi birçok kadın arkadaşımdan bu konuda farklı yorumlar alıyorum. "Kocamın ölmesini tercih ederdim" diyenler bile var! Kadınlar internette de en çok bu mevzuya takılmış durumdalar.
Bakalım bu akşam neler olacak? 'Selim' eve dönecek mi? Öte yandan diziye 'Selen' adında yeni bir karakter daha katılıyor. Yeni soru da şu: "İlk aşkınızı tekrar görebilmek için neleri göze alırdınız?" Bu sorular hiç bitmeyecek galiba!
Boşuna 'Son' için 'Yerli Lost' demiyorlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA