Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

2. Lale Devri'ni yaşayalım

Tamam, Türkiye değişiyor, artık hiçbir şey eskisi gibi değil. 28 Şubat'tan, darbelerden hesap soruluyor, Kürt sorunu ve terör belasının çözülmesi için olağanüstü bir gayret var, 'askeri vesayet' nihayet bitti… Tüm bu olağanüstü gelişmeler gündemi sürekli değiştiriyor ama biraz nefes almamız lazım!
Hatta şöyle bir önerim olacak. Hazır ekonomi de coşmuş, dünyadaki krize inat güçleniyorken, Kadir Topbaş, İstanbul'u lalelerle donatıyor ve 'Muhteşem Yüzyıl' her hafta birinci oluyorken ikinci Lale Devri'ni yaşayalım!
Tabii birincisinden dersler çıkararak, fazla coşmadan, kontrollü yaşayalım.

ÇILGIN ZAMLAR YAPILSIN
Sadabad eğlenceleri tekrar başlasın, Kağıthane'de Erguvan ağaçlarının kokulu gölgelerinin altında fasıllar kurulsun. Biraz zevkü sefa içinde yaşayalım.
Haber kanallarının sayısı yarıya düşürülsün. Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavla oynarken haberleri yapılsın.
Her gazete magazin eki çıkarsın. Tartışma programları ve 'Öyle Bir Zaman Geçer ki' gibi halka mutsuzluk ve stres pompalayan diziler yayından kaldırılsın. Maaşlara 'çılgın zamlar' yapılsın…
Bu halk bu kadar kriz, darbe ve baskıdan sonra bir ödülü hak ediyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA