Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Zeki Demirkubuz'u da kaybettik!

Beklendiği gibi oldu Zeki Demirkubuz'un da Twitter macerası kısa sürdü. Giderken şu mesajı bırakmış: "Bu hesap kapanmıştır. Başka hesabım yoktur. Takipçiler dağılabilir. Güzel insanlara saygı, sevgiler. Dallamalara hayırlı işler."
Şimdi Demirkubuz için "Vasat altı bir yönetmen.", "İnsanlığa ne anlatmak istediğini kendisi de bilmemektedir" cümlelerini kuranlar hiç mi 'Masumiyet'ten, 'Kader'den utanmazlar!
Tabii bu arkadaşlar da hayatın gerçekleri. Kaldı ki, zorla da güzellik olmaz!
Aslında eserleri, sanatçıları vs. kolayca harcamak ve bu işi kolayca yaparken de ego tatmin etmek çağımızın her yaşa hitap eden ergenlik hastalığı!
Bence de Demirkubuz, Twitter'ı bırakmakla iyisini yaptı. Türkiye'nin en hazırcevap insanı Cem Yılmaz bile uzak duruyor Twitter'dan!
Ama Demirkubuz, medyaya konuşmayı bırakmamalı, arada Cüneyt Özdemir gibi değerli habercilerin karşısına çıkmalı. Çünkü onun başyapıtları, insanlık namına geniş kitlelere ulaşmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA