Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adayım

Hakkında çıkan yolsuzluk haberlerine ve açılan davaya rağmen hâlâ Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonu Başkanı adayları arasında adı geçiyorsa...
Şike soruşturmasında Beşiktaş hakkında da ciddi suçlamalar varken, eski yöneticisi ve şu anki sportif direktörü şike iddiasıyla yargılanıyorken; Yıldırım Demirören, Futbol Federasyonu Başkanı olmak istiyorsa ve destekleniyorsa...
Ben de adayım arkadaş!

ŞAKA GİBİSİNİZ YAHU!
En azından Ulusoy gibi Federasyon'un parasıyla kankalarımı dünya turuna çıkarmam.
Demirören gibi teknik direktörlerin yedi sülalesine yetecek tazminatlar ve yanlış transferlere harcadığım parayla kulübümü kendime borçlandırıp iflas noktasına getirmem. "Gidersem paramı kuruşuna kadar alırım" demem.
Ayrıca koyu bir FB taraftarı olarak zor bir görev olsa da yargının vereceği karar doğrultusunda Fenerbahçe'yi küme düşüren adam olmaya da hazırım.
Yayıncı kuruluş için değil futbolumuzun geleceği için kararlar alacağıma da söz veririm.
Aslında bu sözleri verecek birçok değerli spor adamı ve yöneticisi var ama birileri inatla yanlışa devam ediyor!
Şaka gibisiniz yahu!
Beşiktaş'ın da yargılandığı asrın davası sürerken; Demirören, nasıl Futbol Federasyonu Başkanlığı yapabilir?
Asıl trajikomik olan ise basının da, Demirören'in adaylığına gaz vermesi! Neyin ne olduğunu biliyorsunuz, bari siz yapmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA