Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kadınlara fısıldayan adam aranıyor

Mizah dergisi 'Uykusuz'un en sevilen karikatür serilerinden 'Otisabi'nin dizi olacağına dair haberler çıkmıştı ama sonrasında bu projeyle ilgili bir habere rastlamadık.
Meğer sessiz ve derinden ilerliyorlarmış. Dizinin yapımcısı Okan Oflaz'dan 'Otisabi' hayranlarını sevindirecek bilgiler aldım.
Oflaz, en çok 'Otisabi'yi yazıp çizen Yılmaz Aslantürk'ün diziyi sahiplenmesinden mutlu. Aslantürk oyuncu ve mekan seçiminden senaryoya, dizinin her aşamasında yardımcı oluyormuş.
Oflaz dizinin, karikatür serisine sadık kalınarak çekileceğini ve daha şimdiden çekilecek 400 hikayeyi seçtiklerini söyledi.
400 hikaye başta size de fazla geldi, değil mi? Fazla değil, az bile! Çünkü 'Otisabi', yabancı dizi mantığında çekilecek; her bir bölümü maksimum 20 dakika olacak. Her akşam 10 dakikalık iki ayrı öykü ekrana gelecek.
Oflaz bu noktada karikatür mantığını diziye taşımak istediklerini, tıpkı 'Uykusuz'da olduğu gibi olayların hızla akıp geçeceğini belirtti.

'SEX AND THE CITY' GİBİ
Gelelim en önemli konuya... 'Kadınlara fısıldayan adam' olarak da bilinen tek gecelik ilişkilerin adamı 'Otisabi'nin çapkınlıklarının ne kadarı ekrana taşınacak?
Oflaz'ın bu noktada da içi rahat çünkü dizinin bir 'Pay TV' kanalı olan Sinema TV ve internetten yayınlanacağını, ulusal kanallara oranla daha rahat çalışacaklarını açıkladı.
Tabii bu rahatlıktan da sınırları zorlayan bir erotizm beklemeyin.
Çıplaklık, tıpkı 'Sex and the City' kıvamında olacakmış. Karikatür serisindeki erotizmi, argoyu, ilişkilere dair sıra dışı tespitleri ve esprileri daha çok diyaloglarda göreceğiz.
Oflaz, dizi için her şeyin hazır olduğunu ama kadroya hâlâ tam kararı veremediklerini, 'Otisabi'yi canlandıracak oyuncu konusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirtti.
İlla yıldız bir oyuncu aramadıklarını, tanınmamış bir oyuncuyu da seçebileceklerini ve bu noktada bazı isimlerle deneme çekimleri yaptıklarını sözlerine ekledi.
Her gece farklı bir ilişki yaşayan ya da bir kadınla en fazla birkaç ay takılan 'Otisabi'ye kadın oyuncu da dayanmaz, öyle değil mi?
Oflaz bu noktada yerli genç oyuncularla çalışacaklarının ama zorda kalırlarsa yabancı model ve oyuncuları da tercih edebileceklerinin altını çizdi.
'Otisabi', kağıt üzerinde müthiş umut vaat eden bir proje. Tabii her şey dizinin çekim sürecindeki başarısına bağlı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA