Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yaşlanmasını bilmeyen ünlüler

Ata Demirer ve Ferdi Tayfur arasında geçen 'senaryo' polemiğinde başından beri herkes içinden, "Ata, zaten son dönemde en çok izlenen komedyen, Tayfur'un senaryosunu ne yapsın!" diyordu.
Dolayısıyla Tayfur'un iddiası hep hafife alındı. Hatta ünlü sanatçı, Ata ile gündeme gelmeye çalışmakla suçlandı!
Yüksel Aytuğ'un; Ata'ya yapılan senaryo teklifine ait görüntüleri ortaya çıkarması ise Ferdi Tayfur'un haklı olduğunun ispatıydı.
Lakin Tayfur, hiç yapmaması gerekeni yaptı!
Senaryo polemiğinin üstüne, dört sene önce dünyaya gelen Taha adındaki en küçük çocuğunun fotoğrafını magazin basınıyla paylaştı.
Ve "Tayfur tüm bunları gündemde kalmak için yapıyor" diyen Ata'nın fedailerinin ekmeğine yağ sürdü!
Tayfur aynen şunu söylemiş: "Taha'nın müziğe çok ilgisi var ama doktor olsun, bana baksın isterim. Ben babasızlığı iyi bilirim, o yüzden beş evladıma da her zaman en iyi şekilde bakmaya gayret ettim."

TAYFUR 67 YAŞINDA
"Doktor olsun bana baksın" lafı bir Türkiye klasiğidir, yaşlıların en çok önem verdiği mevzudur.
Ferdi Tayfur da 67 yaşına geldi.
Hollywood'a bakıyorsun; Woody Allen 77 yaşında, hâlâ müthiş filmlere imza atıyor, orkestrasıyla Türkiye'de konser veriyor.
Clint Eastwood 82 yaşında; yaşamının son demlerinde coştu, Oscar üstüne Oscar kazandı.
Bizim yaşlı ünlüler ise ya unutuluyorlar ya da unutulmamak için geçmişe dönük abuk sabuk anıları paylaşıyorlar, kapı kapı sabah programlarını dolaşıyorlar.
Tabii bir de ucuz otel odalarında büyük sefaletle son bulan yaşamlar var.
Bunda hem sinema ve TV sektörünün hem de sanatçılarımızın suçu var! Keşke bizim sanatçılarımız da tıpkı şaraplar gibi değerleri artarak hayatımıza kazınsalar!
Not: Bu yazıdan Tayfur'un senaryo polemiğinde haksız olduğunu anlamı kesinlikle çıkarılmasın. Çünkü Aytuğ'un ortaya çıkardığı görüntülerden sonra Ata Demirer'in bir özür borcu olduğuna inanıyorum!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA