Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Serra Yılmaz sevgilisini nasıl bayılttı?

NTVMSNBC'de 'Yılların Öğrettiği' diye bir bölüm var; ünlüler, hayata dair deneyimlerini 'özlü sözler' kıvamında paylaşıyor...
Bu hafta Serra Yılmaz, Cem Talu'nun objektifinin karşısına geçmiş. Sevgilisinin Kilyos Plajı'nda bulup ve "Benim için sana baksın" deyip evin bir köşesine bıraktığı minik oyuncak ayıdan, gelinlerin kaynanalarına "Anne" demelerinin anlamsızlığına kadar birçok farklı düşüncesini ve anısını paylaşmış.
Mesela Yılmaz'ın "İnsanın merak etmesi gereken ilk şeyin kendi bedeni olduğunu düşünüyorum. İnsanların, kendi bedenlerini merak etmemesine hep çok hayret ederim" sözü ilginçti.

ÇARŞAF GİYMİŞ
Yılmaz'ın en süpriz açıklamasıyda şuydu galiba: "Benim hayattaki en büyük misyonum iyi vakit geçirmek. Biraz da erkekleri şaşırtmayı severim. Bu şaşırtma arzum ayrıcalıklı bir ilişki söz konusu olunca depreşiyor.
Sevgilimin doğum gününde kara çarşaf giyip gittim, aynı asansöre bindim ve poposunu elledim. Benim orada olacağıma hiç ihtimal vermiyordu, baygınlık geçirdi."
Yılmaz'ın sevgilisini şimdi daha çok merak etmeye başladım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA